WIJN & SPIJS - basis voor de sommelier, 700 voorbeelden 2020

€ 19,90
Ophalen of Verzenden
41sinds 19 mei. '25, 17:49
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2020

Beschrijving

Wijnstudio
WIJN & SPIJS
Basis voor de sommelier
Inclusief 700 voorbeelden & tips

Hardcover, in nieuwstaat, 2020, 240 pagina's, nederlaands, rijk geillustreerd

Een compleet boek over Wijn & Spijs, boordevol practische tips en handige weetjes, alles wordt helder uitgelegd. Hoe kook je naar de wijn, en hoe kies je de juiste wijn bij het gerecht? Hoe kun je het gerecht of de wijn aanpassen? Je leert het met behulp van de Gastronomische Proefmethode.

Speciaal geschreven voor wijnliefhebbers, foodies, amateurkoks, en professionals in de bediening en de keuken.

Dit boek gaat over: wijn proeven als een professional, menuleer, de spanningsboog, smaakdominantie, smaakpatronen, smaakvolgorde en problemen oplossen. Er is een uitgebreid hoofdstuk over productkennis; van vlees, vis, groentes, kaas, noten, azijn, enz. Andere dranken aan tafel, zoals: bier, sake, thee, koffie, gedistilleerd. Wereldkeukens, én hun wijnen: Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Griekenland, Duitsland, Engeland, Amerika, Mexico, China, en ook Nederland en België. De organisatie van een catering of feestmaaltijd. Heel handig: achterin het boek vind je 20 pagina's met directe adviezen voor wie haast heeft: welke wijn past bij welk gerecht.
Advertentienummer: m2269870925