De Efteling Kroniek van een sprookjeBieden
Over rook Meneer Wateetons
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
171sinds 24 mei. '25, 12:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2014
AuteurMeneer Wateetons
Beschrijving
Hardcover in goede staat.
Vraagprijs is exclusief eventuele verzendkosten (4,25 euro).
Het ultieme handboek over warm & koud roken!
In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.
Naast deze gedegen smokescience leer je in 'Over rook' ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp.
De recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, gerookte zalm en Amsterdamse osseworst tot gerookte kaas, noten, bieten, oesters, tofu en spareribs en zelfs bijzondere gerechten als gerookte olijfolie en dranken. In 'Over rook' staan ook experimente rookgerechten van driesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije.
'Dit prachtige, maar vooral tot in de puntjes geperfectioneerde, werkboek voor de waarlijk tevreden roker heb je dringend nodig.' - Felix Wilbrink, de Telegraaf
'Eindelijk is het er, en al mijn verwachtingen zijn bewaarheid. "Over rook" is degelijk en uitputtend, overzichtelijk en inspirerend. Het worden mooie dagen, in de rook.' - Jeroen Thijssen, Trouw
Vraagprijs is exclusief eventuele verzendkosten (4,25 euro).
Het ultieme handboek over warm & koud roken!
In 'Over rook' kom je werkelijk alles te weten over het roken van vlees, vis en groenten: het verschil tussen warm en koud roken, de materialen die je als thuisroker te beschikking staan (van rookpan, rookkast en barbecue tot koudrookgenerator en rookpistool), de subtiele smaakverschillen tussen roken op eik, beuk, hickory of hooi en de ideale temperatuur waarop je je hout (onder meer in de vorm van mot of snippers) laat smeulen. Uiteraard is er ook veel aandacht voor smakelijke veiligheidsmaatregelen als pekelen en droogzouten.
Naast deze gedegen smokescience leer je in 'Over rook' ook hoe je bijvoorbeeld zelf een koudroker in elkaar knutselt van een koffieblik en een aquariumpomp.
De recepten zijn veelzijdig; van klassiekers als gerookt ontbijtspek, gerookte zalm en Amsterdamse osseworst tot gerookte kaas, noten, bieten, oesters, tofu en spareribs en zelfs bijzondere gerechten als gerookte olijfolie en dranken. In 'Over rook' staan ook experimente rookgerechten van driesterrenchef Jonnie Boer van restaurant De Librije.
'Dit prachtige, maar vooral tot in de puntjes geperfectioneerde, werkboek voor de waarlijk tevreden roker heb je dringend nodig.' - Felix Wilbrink, de Telegraaf
'Eindelijk is het er, en al mijn verwachtingen zijn bewaarheid. "Over rook" is degelijk en uitputtend, overzichtelijk en inspirerend. Het worden mooie dagen, in de rook.' - Jeroen Thijssen, Trouw
Advertentienummer: m2271452106
Populaire zoektermen
wateetons in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenmarantz pm7200marklin 3013kerst diadeemcollection puur servieskrabpaal met mand in Katten-accessoireswarmtewisselaar in Kachelssagopalmgrote broer boekachterlicht saab 9-3 cabriohonden tekening in Antiek en Kunst