Fleetwood Mac - Rumours€ 10,00
Wilde Venkel & Rabarber - Caroline Zeevat, Ans Withagen
141sinds 26 mei. '25, 16:39
€ 10,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 5,25
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
opruiming privé verzameling
Wilde Venkel & Rabarber
En Andere Culinaire Genoegens Uit De Volkstuin.
Wilde venkel & rabarber is een bijzonder kookboek vol recepten met oude en nieuwe ingrediënten, voor alle liefhebbers van lekker eten met een volks- of moestuin of een goede groenteboer.
Voor mensen die plezier hebben in het kweken, bereiden en eten van pure, soms verrassende, producten, van 'gewone' sla tot gehaat onkruid, van sperziebonen tot dahlia's.
Eet eens een stamppot knapperig onkruid in het vroege voorjaar! Met veel eigenzinnige inmaakrecepten, groentejams, bloemensiropen en kruidenzouten.
Naast recepten omvat Wilde venkel & rabarber ook tips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand.
Met prachtige foto's en teksten die al tijdens het bladeren inspireren tot het uit-proberen van nieuwe groenten en gerechten.
Samengesteld door Caroline Zeevat en Ans Withagen, met recepten van beiden.
Caroline Zeevat is grafisch vormgever en heeft een volkstuin in Rotterdam. In 2001 kwam het door haar samengestelde en vormgegeven boek ‘Tot nut en genoegen, volkstuincultuur in Nederland' uit. Ans Withagen is foodstylist en maakt reportages voor onder andere 'Buitenleven' en 'Vrienden van het Platteland'. Ze heeft een moestuin in Utrecht.
hardcover derde druk 2007
Wilde Venkel & Rabarber
En Andere Culinaire Genoegens Uit De Volkstuin.
Wilde venkel & rabarber is een bijzonder kookboek vol recepten met oude en nieuwe ingrediënten, voor alle liefhebbers van lekker eten met een volks- of moestuin of een goede groenteboer.
Voor mensen die plezier hebben in het kweken, bereiden en eten van pure, soms verrassende, producten, van 'gewone' sla tot gehaat onkruid, van sperziebonen tot dahlia's.
Eet eens een stamppot knapperig onkruid in het vroege voorjaar! Met veel eigenzinnige inmaakrecepten, groentejams, bloemensiropen en kruidenzouten.
Naast recepten omvat Wilde venkel & rabarber ook tips voor het zaaien, werken en oogsten in de tuin, handig gerangschikt per maand.
Met prachtige foto's en teksten die al tijdens het bladeren inspireren tot het uit-proberen van nieuwe groenten en gerechten.
Samengesteld door Caroline Zeevat en Ans Withagen, met recepten van beiden.
Caroline Zeevat is grafisch vormgever en heeft een volkstuin in Rotterdam. In 2001 kwam het door haar samengestelde en vormgegeven boek ‘Tot nut en genoegen, volkstuincultuur in Nederland' uit. Ans Withagen is foodstylist en maakt reportages voor onder andere 'Buitenleven' en 'Vrienden van het Platteland'. Ze heeft een moestuin in Utrecht.
hardcover derde druk 2007
Advertentienummer: m2272352954
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekensoldeerbout 200 wattskechers arch fit dameswarmhoudplaatjesasbak op pootpiano gratis in Piano'soranje gasflespolaroid cassettesgalgo hond in Dieren en Toebehorenschaarkrik 1500 kgbmw g30 g31 in Dashboard en Schakelaars