Rakuten Kobo SleepCover Nieuw€ 20,00
Harold McGee - Over eten & koken nieuw
332sinds 28 mei. '25, 18:39
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2006
AuteurHarold McGee
Beschrijving
Ondertitel: wetenschap en cultuur in de keuken
Helemaal nieuw nooit gelezen.
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 960
Contributors: Jacques Meerman
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardoor blinkt dit nog altijd uiterst leesbare, encyclopedische boek nog meer uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, wat de gunstige effecten zijn van alcohol voor de gezondheid (naast andere gunstige effecten), waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt, hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, of zelfs wat er eerder was, de kip of het ei, is dit boek geschreven, of liever gezegd: herschreven...
Helemaal nieuw nooit gelezen.
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 960
Contributors: Jacques Meerman
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardoor blinkt dit nog altijd uiterst leesbare, encyclopedische boek nog meer uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, wat de gunstige effecten zijn van alcohol voor de gezondheid (naast andere gunstige effecten), waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt, hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, of zelfs wat er eerder was, de kip of het ei, is dit boek geschreven, of liever gezegd: herschreven...
Advertentienummer: m2273039106
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenafvallen met gezond en lekker etenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokeneten als medicijneten met nickgroot nieuw indisch kookboekkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelseten als medicijn dale pinnockgarage te huur vlaardingen in Bedrijfs Onroerend goedmassage steenwijk in Welzijn | Masseurs en Massagesalonsway to play autobaan in Speelgoed | Racebanenuithangbord verlicht in Merken en Reclamevoorwerpenroeitrainer in Fitnessapparatuurbureau in Poppenhuizen en Toebehorenk3 kleurboek in Speelgoed | Educatief en Creatiefnerf rivals in Speelgoed | Buiten | Actiespeelgoedblond amsterdam oven* in Keuken | Servieskamping tafeltje in Kampeeraccessoires