Kenmerken

Conditie
Nieuw
Type
Taart, Gebak en Desserts
Jaar (oorspr.)
2016

Beschrijving

opruiming privé verzameling

Taarten en cakes bakken is de laatste jaren weer helemaal in. We lusten allemaal wel eens een lekker gebakje maar we zijn ook bewuster bezig met wat we eten. We weten dat overdadig suiker gebruiken slecht is voor onze gezondheid.
Vooral geraffineerde suiker is de grote boosdoener.

Bak Boek staat vol met klassieke bak recepten maar dan aangepast zonder geraffineerde suiker. De resultaten zijn stuk voor stuk gezonder zonder te moeten inboeten aan de smaak.

We vertellen je alles over ruwe rietsuiker, tagatose, honing, agavesiroop en ahornsiroop. Allemaal perfecte alternatieven op de gewone suiker. Het probleem vaak met deze ‘nieuwe’ suikersoorten (let op: sommigen bestaan al eeuwenlang!) is dat we niet weten hoe we ze moeten doseren. Want tagatose bijvoorbeeld twee keer zo zoet als suiker. In de recepten in het Bakboek staat steeds duidelijk aangeduid hoeveel van het zoetmiddel dat je moet gebruiken, handig!

Het boek is opgedeeld in 5 hoofdstukken: taarten, cakes, koekjes, gebakjes en wafels & pannenkoeken, en daarbij geven we je ook nog de basisrecepten voor gistdeeg, banketbakkersroom en taartdeeg, die je kan gebruiken om je eigen creaties te maken.

Hardcover
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Apeldoorn
54x bekeken
1x bewaard
Sinds 20 jul '25
Advertentienummer: m2290725503