Jan Mankes in woord en beeld€ 10,00
Hete kolen receptenboek. Grillen en koken met een kamado
251sinds 21 jul. '25, 19:27
Gereserveerd
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
Kenmerken
Beschrijving
Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas:
Hete kolen receptenboek. Grillen en koken met een kamado
Uitgegeven door Fontaine Uitgevers in 2016. Harde kaft, 133 bladzijden. Rijk en smakelijk geïllustreerd. In goede staat!
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Hete kolen receptenboek. Grillen en koken met een kamado
Uitgegeven door Fontaine Uitgevers in 2016. Harde kaft, 133 bladzijden. Rijk en smakelijk geïllustreerd. In goede staat!
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Advertentienummer: m2291388388
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenhete kolen compleetharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenik kan koken sarelskookboeken gezochtloveseat slaapbank in Slaapkamer | Slaapbankennational geographic egypte in Reisgidsenclassic motoren in Motoren | Oldtimersyamaha xt 350 in Motoren | Yamahakoektrommel rood in Keuken | Tupperwarepvc jaloezieen zwart in Stoffering | Gordijnen en Lamellenbetonlook tafel in Tafels | Eettafelscompressiceps in Vissen | Aquariumvissenantiek kist in Woonaccessoires | Kistenrichard in Vogels | Parkieten en Papegaaien