Kenmerken

Conditie
Gelezen

Beschrijving

Italian food
 
📖 Auteur(s): Elizabeth David
🏢 Uitgever: Barrie & Jenkins, London, 1987
📄 Aantal pagina’s: 239
📝 Samenvatting: When ITALIAN FOOD was first published. The sort of ingredients that Elizabeth David was writing about were almost unobtainable in England and many of the dishes unknown. Since them. The English have undergone a revolution in their eating habits. This book conveys the richness. Colour and variety of the Italian cooking tradition.
📚 Uitvoering: Gebonden met stofomslag
📌 Conditie: Mooie staat
💬 Opmerking: Previous edition: Harmondsworth : Penguin.
🔍 Zeer uitgebreid, rijk geïllustreerd




Zie ook mijn andere advertenties voor nog veel meer boeken over allerlei onderwerpen.-

59-602
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Vriescheloo
35x bekeken
1x bewaard
Sinds 22 jul '25
Advertentienummer: m2291725502