SERGIOLOGY - Sergio Herman - nr 0606
€ 350,00
De Oosterscheldekreeft
60sinds 27 jul. '25, 12:13
€ 125,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
De Oosterscheldekreeft
Groot formaat hardcover met juten kaft. In uitstekende conditie.
Het allereerste boek over de Oosterscheldekreeft.
De Oosterscheldekreeft is uniek en daar zijn we trots op! Ons Zeeuwse schaaldier wordt over de hele wereld geroemd vanwege haar stevigere vlees en de zoetere en vollere smaak. Ook de (Oosterschelde)kreeftvisserij is een bijzondere aangelegenheid; er gelden strikte regels voor de vangst en er mag niet het hele jaar op gevist worden. Hierdoor is kreeft een schaars en kostbaar product, een delicatesse. Vaak wordt zij daarom met culinaire hoogstandjes omgeven, maar dit is nergens voor nodig. Kreeft is er namelijk gewoon voor iedereen.
Dat laat dit boek zien. Puur en eerlijk. Zonder pretenties. Van visser tot bioloog tot meester- kok. We heffen de mythe rond de kreeft op en we ontrafelen alle raadselen. We zetten alles op een rij: hoe de kreeft te herkennen, hoe haar te bereiden, enz.
Remko Kraaijeveld maakte foto's waar het zoute water van afspat. Ruig, direct en poëtisch. Vissers, tuinders en het Zeeuwse landschap met de ongeëvenaarde wolkenluchten. Het zout, zilt en het zoet. Geen obligaat opgemaakte borden met uitgekiende belichting, maar liefde op een bord in het landschap waar het allemaal vandaan komt.
Met basisrecepten voor iedereen, maar ook recepten van topchefs van de restaurants van de Kring van de Oosterscheldekreeft. En natuurlijk ontbreekt ook Sergio Herman niet... Ga naar Zeeland met het boek De Oosterscheldekreeft; dat moet je lezen, proeven en beleven.
Verzenden is op eigen risico.
Groot formaat hardcover met juten kaft. In uitstekende conditie.
Het allereerste boek over de Oosterscheldekreeft.
De Oosterscheldekreeft is uniek en daar zijn we trots op! Ons Zeeuwse schaaldier wordt over de hele wereld geroemd vanwege haar stevigere vlees en de zoetere en vollere smaak. Ook de (Oosterschelde)kreeftvisserij is een bijzondere aangelegenheid; er gelden strikte regels voor de vangst en er mag niet het hele jaar op gevist worden. Hierdoor is kreeft een schaars en kostbaar product, een delicatesse. Vaak wordt zij daarom met culinaire hoogstandjes omgeven, maar dit is nergens voor nodig. Kreeft is er namelijk gewoon voor iedereen.
Dat laat dit boek zien. Puur en eerlijk. Zonder pretenties. Van visser tot bioloog tot meester- kok. We heffen de mythe rond de kreeft op en we ontrafelen alle raadselen. We zetten alles op een rij: hoe de kreeft te herkennen, hoe haar te bereiden, enz.
Remko Kraaijeveld maakte foto's waar het zoute water van afspat. Ruig, direct en poëtisch. Vissers, tuinders en het Zeeuwse landschap met de ongeëvenaarde wolkenluchten. Het zout, zilt en het zoet. Geen obligaat opgemaakte borden met uitgekiende belichting, maar liefde op een bord in het landschap waar het allemaal vandaan komt.
Met basisrecepten voor iedereen, maar ook recepten van topchefs van de restaurants van de Kring van de Oosterscheldekreeft. En natuurlijk ontbreekt ook Sergio Herman niet... Ga naar Zeeland met het boek De Oosterscheldekreeft; dat moet je lezen, proeven en beleven.
Verzenden is op eigen risico.
Advertentienummer: m2293203621
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkookboeken colruytbinnendeur met glas wit in Deuren en HorrenPeugeot 308 stationwagon in Peugeotpierrade tefal in Gourmetstellenlego globe in Speelgoed | Duplo en Legovaticaan 2012 in Munten | Europa | Euromuntencitroen ds5 velgen in Citroënjysk meubel in Kasten | Televisiemeubelslinksys ea6900 router in Routers en Modemskruis hanger in Kettinghangersspit pulsa 800 in Gereedschap | Handgereedschap