Boer & Kok, Colette Comins€ 15,00
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2001
AuteurHarold MacGee
Beschrijving
Z.g.a.n., 690 pag., paperback, 3e druk 2001.
Ondertitel: wetenschap en overlevering in de keuken.Taal: Nederlands; Vlaams
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.
Ondertitel: wetenschap en overlevering in de keuken.Taal: Nederlands; Vlaams
Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare, encyclopedische boek blinkt uit in het omtoveren van alledaagse keukenkwesties tot wonderbaarlijke en fascinerende kwesties met een wetenschappelijke achtergrond. Het boek werpt licht op vraagstukken die generaties koks hebben beziggehouden. Voor iedereen die zich ooit heeft afgevraagd waarom vis sneller bederft dan vlees, waarom je pannenkoekenbeslag even moet laten staan, waarom je gaat tranen als je een ui snijdt, waarom het eten van Spaanse peper zowel pijn als plezier verwekt of hoe je oude en verse eieren uit elkaar kunt houden, is dit boek geschreven.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
37x bekeken
0x bewaard
Sinds 13 aug. '25
Advertentienummer: m2299378960
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenafvallen met gezond en lekker etenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokeneten als medicijneten met nickkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelseten als medicijn dale pinnocktime life kookboekenikea stuva bank in Kinderkamer | Overige Meubelslancia delta s4 in Besturingopel corsa display in Dashboard en Schakelaarssanta montefiore deverill in Romansrevlon fohnborstel in Uiterlijk | Haarverzorgingguppen eindhoven in Vissen | Aquariumvissenlmb in Agrarisch | Tractorencartier bril in Zonnebrillen en Brillen | Damesharen in Zandmoeder aarde in Vilt