1. Het grote boek met desserts
2. Grand Desserts, Christophe Felder
Prijs samen €29,00
1. Het grote boek met Desserts
verdient een plaatsje in uw keuken. Van desserts in een handomdraai tot ware kunstwerkjes. Nederlands, gebonden, Hardcover, uitg. januari 1999, 304 pagina's, in prima staat.
2. Grand Desserts
40 voortreffelijke desserts, de mooiste creaties van Christophe Felder, gebonden, in goede staat. 191 pagina’s, Nederlands, prachtige foto’s, heerlijke recepten, in goede staat, deukjes kaft, binnenkant netjes.
Omschrijving: De desserts in dit boek, grote klassiekers in een nieuw jasje, zoals de Profiterole, of fantasievolle desserts, zoals de Grapefruittuin of Roder dan rood, lijken zo uit een restaurant te komen!
Als niet eerder gemaakte combinaties van texturen, smaken en kleuren lijken deze desserts net haute couture die eerst met de ogen geproefd moet worden.
Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en …….