Let's Go kookboek door London Loy€ 24,00
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenAzië en Oosters
Jaar (oorspr.)2018
AuteurHans Peter Roel
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Overige typen
EigenschappenGezond koken, Vegetarisch
Beschrijving
“Eet vooral gezonder, niet minder.” Ki-food is gebaseerd op eeuwenoude principes en kennis. In dit boek krijg je de kennis aangereikt om bewust te eten en weer tijd, geld en moeite in een gezonde voeding te steken. Dat levert je direct meer levensenergie, een betere gezondheid en een gezond gewicht op.
Dit boek is gebaseerd op Yin-Yang en de vijf-elementenleer die al vele duizenden jaren oud is. Dat maakt dit boek bijzonder! Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.
Probeer de vele eenvoudige, gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan en merk hoe snel je lijf weer sterk en gezond is. De huidige druk is 100% vegetarisch.
Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden van de kennis over de levensenergie Ki. Hij ziet het als zijn bijdrage aan de wereld om mensen bewust te maken van de energetische effecten van voeding op hun gezondheid en het verspreiden van de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.
Dit boek is gebaseerd op Yin-Yang en de vijf-elementenleer die al vele duizenden jaren oud is. Dat maakt dit boek bijzonder! Fantastische recepten met Ki Food Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd met als doel om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten.
Probeer de vele eenvoudige, gemakkelijke en snel klaar te maken boeddhistische recepten uit Tibet, Nepal, India, Vietnam en Japan en merk hoe snel je lijf weer sterk en gezond is. De huidige druk is 100% vegetarisch.
Hans Peter Roel (Soest, 1964) is al vijfentwintig jaar bezig met het verspreiden van de kennis over de levensenergie Ki. Hij ziet het als zijn bijdrage aan de wereld om mensen bewust te maken van de energetische effecten van voeding op hun gezondheid en het verspreiden van de meest bijzondere voedingsleer die er ooit is bedacht: namelijk die van Boeddha.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
's-Gravenhage
15x bekeken
0x bewaard
Sinds 19 aug '25
Advertentienummer: m2301378634
Populaire zoektermen
sterk in de keuken kookboekKookboekencon amore kookboekkookboek amsterdamse huishoudschool wanneekitchenaid kookboekoude kookboekenmargriet kookboeksophia loren kookboeklekker en simpel kookboekkookboek mielencb kookboekhet grote zonder pakjes en zakjes kookboekchinees indisch kookboekbosch kookboekvisnet drijver in Tuinwanddecoratielampenkap melkglas in Antiek | Lampenlevisa vintage in Kunst | Designobjectenwc slot bezet in Hang- en Sluitwerkhet werkblad in Platen en Panelensteenlood in Hengelsport | Karpervissendonor in Carrosserie en Plaatwerkharman soundsticks in Pc speakersspeculaasplank sint in Kunst | Beelden en Houtsnijwerkenkartell philippe starck in Stoelen