Neuroscience, Fifth Edition - Studieboek WO€ 15,00
Kenmerken
Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)
2017
Auteur
Danny Jansen
Beschrijving
Ondertitel: langzaam het lekkerst
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 96
Contributors: Désirée Verkaar; Saskia Lelieveld
De essentie van slow cooking? Het geheime ingrediënt Tijd. Die zorgt dat zelfs de taaiste stukken vlees veranderen in smeltende weelde, zorgt voor perfecte, sappige vis en laat groenten, kruiden en specerijen samensmelten tot nieuwe smaaksensaties. In dit boek vind je 35 heerlijke 'low & slow' bereidingen van over de hele wereld, van Limburgs zuurvlees tot Indonesische rendang. Gerechten om van te houden, om met aandacht te bereiden en in alle rust van te genieten.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Putten
25x bekeken
0x bewaard
Sinds 23 aug '25
Advertentienummer: m2302772179
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenkookboek danny jansentime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtgezocht kookboekenkorting pathe in Kortingen en Cadeaubonnendab draagbare radio in Radio'sblokker bestek in Keuken | Bestekravensburger puzzel mirror in Denksport en Puzzelsrendier met slee in Kerstwildstar uitlaat in Motoren | Yamahalenovo p12 in Android Tabletseskadron big square in Paarden en Pony's | Dekens en Dekjesboeket bloemen in Woonaccessoires | Kunstplanten en Kunstbloemenpaarden fjord in Dierenverzamelingen