Steve Taylor: Spiritual Science€ 10,00
Kenmerken
Beschrijving
Paul Seelen
Het beste van twee werelden: Koken met La Trappe Trappist
Bierbrouwerij de Koningshoeven
Gebonden hardcover, zj, 128 blz, 24,5 x 24,5 cm, kleurenfoto's, prima staat
Sinds de wederopstanding van speciaalbieren is koken-met-bier trendy. Bier wordt vandaag de dag gebruikt als marinade, als basis voor sauzen of als smaakmaker, bij de bereiding van stoofschotels, soep, mosselen, vis, paling, zeevruchten, wild en gevogelte, sorbets, soufflés, roomijs en nog veel meer.
Paul Pollux, maître de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaal-bieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.
Tussen de gerechten door maken we kennis met de 'drie-eenheid' die garant staat voor de kwaliteit van het gebodene: de meesterkok Paul Pollux, de brouwmeester Lodewijk Swinkels en de abt Dom Bernardus van de abdij O.L.V. van Koningshoeven, waar het edel vocht sinds mensenheugenis met aandacht en toewijding wordt gebrouwen.
Het beste van twee werelden: Koken met La Trappe Trappist
Bierbrouwerij de Koningshoeven
Gebonden hardcover, zj, 128 blz, 24,5 x 24,5 cm, kleurenfoto's, prima staat
Sinds de wederopstanding van speciaalbieren is koken-met-bier trendy. Bier wordt vandaag de dag gebruikt als marinade, als basis voor sauzen of als smaakmaker, bij de bereiding van stoofschotels, soep, mosselen, vis, paling, zeevruchten, wild en gevogelte, sorbets, soufflés, roomijs en nog veel meer.
Paul Pollux, maître de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaal-bieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.
Tussen de gerechten door maken we kennis met de 'drie-eenheid' die garant staat voor de kwaliteit van het gebodene: de meesterkok Paul Pollux, de brouwmeester Lodewijk Swinkels en de abt Dom Bernardus van de abdij O.L.V. van Koningshoeven, waar het edel vocht sinds mensenheugenis met aandacht en toewijding wordt gebrouwen.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2306876858110sinds 3 sep. '25, 11:35
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekenharold mcgee eten kokentime life praktisch kokenkoken zonder grenzen lekturamakoken met kanjersgordon ramsay koken als een chefkoken zonder pakjesik kan koken sarelstime life kookboekenslowcooker kookboekenla dolce vitaik kan koken sarelskookboeken gezochtKantoor en Winkelinrichting | Kassa's en Betaalsystemen in Kantoor en Winkelinrichting | Kassa's en Betaalsystemennavlinge lamp in Lampen | Tafellampenskelter aanhanger groot in Speelgoed | Buiten | Skeltersnaruto kaarten in Verzamelkaartspellen | Overigebaantjer serie in Detectivestoyota aygo 2015 in Interieur en Bekledingcarbon golf in Interieur en Bekledingroco bls in Modeltreinen | H0docubind in Papierwarenwitte hema vaas in Woonaccessoires | Vazen