Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
AuteurPaul Seelen

Beschrijving

Paul Seelen

Het beste van twee werelden: Koken met La Trappe Trappist

Bierbrouwerij de Koningshoeven
Gebonden hardcover, zj, 128 blz, 24,5 x 24,5 cm, kleurenfoto's, prima staat

Sinds de wederopstanding van speciaalbieren is koken-met-bier trendy. Bier wordt vandaag de dag gebruikt als marinade, als basis voor sauzen of als smaakmaker, bij de bereiding van stoofschotels, soep, mosselen, vis, paling, zeevruchten, wild en gevogelte, sorbets, soufflés, roomijs en nog veel meer.
Paul Pollux, maître de cuisine van sterrenrestaurant Aubergine in het Noord-Limburgse Steyl, heeft voor Bierbrouwerij de Koningshoeven een keur aan exquise recepten samengesteld met La Trappe Trappist speciaal-bieren. In dit boek staan ze op laagdrempelige wijze beschreven.
Tussen de gerechten door maken we kennis met de 'drie-eenheid' die garant staat voor de kwaliteit van het gebodene: de meesterkok Paul Pollux, de brouwmeester Lodewijk Swinkels en de abt Dom Bernardus van de abdij O.L.V. van Koningshoeven, waar het edel vocht sinds mensenheugenis met aandacht en toewijding wordt gebrouwen.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2306876858110sinds 3 sep. '25, 11:35