Knuffeldoek beer in nieuwstaat van Camberrito’s Spain€ 4,95
Kenmerken
Conditie
Nieuw
Jaar (oorspr.)
2011
Auteur
Meneer Wateetons; Sjoerd Mulder
Beschrijving
Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.
De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?
Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld. (En ja, dit was een zware opgave.)
Streepjescode zegt:
Taal: Nederlands; Vlaams
Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.
De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?
Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door ...
De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?
Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door een professionele jury die alle in de supermarkt verkrijgbare droge worsten heeft geproefd en beoordeeld. (En ja, dit was een zware opgave.)
Streepjescode zegt:
Taal: Nederlands; Vlaams
Alle slagersgeheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijk- en doe-boek voor iedere worstliefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.
De auteurs van het spraakmakende Handboek voor de Vinex-jager zijn terug met een ode aan de worst. Ze zijn ervan overtuigd dat hun obsessie voor eigenlijk alles dat ook maar een beetje op worst lijkt, niet alleen volkomen normaal maar zelfs heel erg mannelijk is. In de hoop dat andere mannen hun schroom laten varen en zich ook overgeven aan dit toppunt van culinaire vleesverwerking, hebben Meneer Wateetons en Sjoerd Mulder al hun kennis over worsten bij elkaar gebracht. En dat is héél erg veel. Naast diepgaande filosofische worstduiding levert het boek uitgebreide achtergrondinformatie en handige lijstjes: Welke worst moet je proeven op vakantie? En wat betekenen die E-nummers in je supermarktsalami?
Uiteraard bevat het boek ook talloze recepten om thuis zélf beroemde en ambachtelijke worsten te maken. Ten slotte komt ook de luie consument aan zijn trekken: achterin is de Supermarktworstgids opgenomen, tot stand gekomen door ...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Maarssen
9x bekeken
1x bewaard
Sinds 26 sep '25
Advertentienummer: m2315664226
Populaire zoektermen
project gezond boekproject gezond boek 1project gezond boek 2eet jezelf lekker in je vel boekeet jezelf lekker in je vel boekeen boek over broodKookboekenoude kookboekenworst rekboek lidlgroot nieuw indisch kookboekproject gezond boek 2weck inmaak boektime life kookboekenbestelauto met laadklep in Bestelauto'sstar trek voyager dvd in Dvd's | Science Fiction en Fantasyhovet in Woonaccessoires | Spiegelsfrozen jurk 152 in Carnavalskleding en Verkleedspullenminitrix rijtuigen in Modeltreinen | N-Spooralecto mixer in Mengpanelene wheel in Modelauto's | Overige schalenhand brander in Onkruidbrandersjohn deere 510 in Motor en Toebehorenlego 76946 in Speelgoed | Duplo en Lego