Familiegeheimen | Astrid Holleeder€ 9,00
Kenmerken
Conditie
Nieuw
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 260
Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen
Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.
Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).
Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt...
Nieuw hardcover boek in perfecte staat, en uit een rookvrij en diervrij huis.
De prijs is exclusief verzendkosten.
Ophalen in Terneuzen of verzendkosten €4,95 DHL pakketpunt/ €5,95 DHL huisadres, en risico verzenden voor de koper. Ik verzend standaard via DHL en indien gewenst ook via PostNL.
Zie mijn andere advertenties voor o.a. nog meer boeken, en combineer ivm verzendkosten.
Aantal pagina's: 260
Dé 100 ultieme klassiekers voor iedereen
Hoe maak je de perfecte pasta vongole, tarte tatin of paella? Of een steengoede rendang, crème brûlee of aardappelpuree zoals-ie-écht-hoort? De redactie van het onlinefoodmagazine FavorFlav ging op onderzoek uit en stelde de lijst samen van '100 beste gerechten die je gegeten moet hebben'. Klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten kunnen maken. Met beroemde gerechten vanuit de hele wereld. Op basis van degelijke research en en uitvoerig getest in de eigen redactiekeuken.
Boordevol praktische tips bij elk recept. Wat zijn de do's & don'ts van de ultieme pasta carbonara? Wat is de beste manier om een ei te pocheren voor je Eggs Benedict? Wat zijn de valkuilen bij het bereiden van zoiets ogenschijnlijk eenvoudigs als gebakken aardappelen of een hamburger? Geschikt voor de geoefende thuiskok die zijn keuken-skills wil perfectioneren als ook voor de meer onervaren keukenprins(es).
Hét boek dat alle andere kookboeken (eigenlijk!) overbodig maakt...
Nieuw hardcover boek in perfecte staat, en uit een rookvrij en diervrij huis.
De prijs is exclusief verzendkosten.
Ophalen in Terneuzen of verzendkosten €4,95 DHL pakketpunt/ €5,95 DHL huisadres, en risico verzenden voor de koper. Ik verzend standaard via DHL en indien gewenst ook via PostNL.
Zie mijn andere advertenties voor o.a. nog meer boeken, en combineer ivm verzendkosten.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Terneuzen
20x bekeken
0x bewaard
Sinds 29 sep '25
Advertentienummer: m2316766936
Populaire zoektermen
Kookboekenoude kookboekengroot nieuw indisch kookboektime life kookboekenslowcooker kookboekenkookboeken gezochtoude kookboekenindische kookboekenhoe word je 100 kookboekkookboekenindonesische kookboekenjumbo kookboekenkookboekenkookboeken gezochtmahjong tafel in Gezelschapsspellen | Overigeveenendaal in Platen en Panelengouden goud in Banken | Bankstellenmeranti plinten in Plinten en Afwerkingwinterswijk te huur in Huizen te huurgrote rieten mand met deksel in Woonaccessoires | Schalen en Mandenwarmtepomp elga in Verwarming en Radiatorenhello kitty vest in Kinderkleding | Kinder-kledingpakkettendugast in Fietsonderdelensikkens monumentengroen in Verf, Beits en Lak