Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)
2017
Auteur
Gertjan Kiers
Type
Voorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten

Beschrijving

Vleesbijbel - Alles over rund & kalf, varken en lam Gertjan Kiers
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber
Gertjan Kiers laat zien hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze topslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Duidelijke stap-voor-stapfoto's
Heldere how-to's en technieken
Meer dan 100 recepten en bereidingswijzen van elk onderdeel van het rund & kalf, varken en lam.
495 pagina's, ziet er niet-gelezen uit
Vijfde druk 2020
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Aalsmeer
16x bekeken
1x bewaard
Sinds 28 okt '25
Advertentienummer: m2327520843