Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw

Beschrijving

Het vlees kookboek door Audrey Ellis.

Inhoud:


  • Inleiding
  • Oventemperaturen
  • Termen en hun verklaring
  • Basismethodes voor het bereiden van vlees
  • Kruiden- en specerijengids
  • Keukengerei
  • Inkopen in het groot voor de diepvriezer + de bewaartijden
  • Kalfsvlees
  • Rundvlees
  • Lamsvlees
  • Varkensvlees
  • Koken voor het gezin
  • Koken voor bezoek
  • Patés uit de mixer
  • Koken voor één of twee
  • Gerechten voor zieken
  • Marinades en vullingen
  • Sauzen en soepen
  • Garneringen
  • Wijn op tafel en in de keuken
  • Index

Uitgave: 1976.
19 x 25,5 cm.
Hardcover.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Baexem
5x bekeken
0x bewaard
Sinds 10 nov '25
Advertentienummer: m2332521664