Kenmerken

Jaar (oorspr.)
2020
Productnummer (ISBN)
9789021576695
Herkomst
Nederland
Conditie
Nieuw
Auteur
Hidde de Brabander

Beschrijving

Voor wie de echte kunst van het ijs bereiden onder de knie wil krijgen, is er nu ‘Glacerie.’ de nieuwe patisserie-bijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander.

In 'Glacerie.', de nieuwste patisseriebijbel van Meester Patissier Hidde de Brabander, leer je alles over de historie en basis van ijs. De bereidingswijzen voor sorbet en sherbet, softijs, parfaits en kulfi komen stap-voor-stap aan bod, en Hidde daagt met zijn meesterstukken uit om zelf next-level ijscreaties te maken.

  • Wij verkopen uitsluitend échte boeken.
  • Boeken zijn nieuw & ongelezen, omslag kan een kleine beschadiging hebben.( krasje, deukje of vouwtje)
  • Zie tevens onze overige advertenties, altijd een ruime keuze nieuwe boeken.
  • Maximaal 1 x verzendkosten bij een bestelling van meerdere boeken.
  • Contact ; voorneboek@outlook.com
  • Bezorging wordt gedaan door DHL met track&trace

 

...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Rockanje
82x bekeken
5x bewaard
Sinds 12 sep '24
Advertentienummer: a1505621337