Labjas maat 46Bieden
Eus van Hove - Basisvaardigheden Microbiologie
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
302sinds 24 mar. '24, 13:56
Kenmerken
Beschrijving
ISBN 9789462714793
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Basisvaardigheden Microbiologie is een multimediale leermethode waarmee basisvaardigheden uit de praktijk van het microbiologie laboratorium worden aangeleerd.De methode bestaat uit een werkboek met daarin een groot aantal experimenten verdeeld over twaalf thema’s en wordt ondersteund met zelftests en action mazes.In deze zesde editie zijn de voorschriften nog meer geïllustreerd met foto’s. In hoofdstuk 6 Identificatie van micro-organismen is de Kligler-ijzeragartest vervangen door de Triple Sugar Iron (TSI) agartest. De lysine decarboxylatietest is extra aan dit hoofdstuk toegevoegd.Het hoofdstuk Voedingsmiddelenmicrobiologie is herzien en verder uitgebreid. Naast de melkzuur en alcoholfermentatie is het microbiologisch onderzoek aan voedingsmiddelen uitgebreid. Het mesofiel aeroob kiemgetal wordt bepaald in gehakt, shoarma en döner kebab (experiment 46). HACCP komt aan de orde in experiment 47 Enterobacteriaceae in kant-en-klaar maaltijden...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Basisvaardigheden Microbiologie is een multimediale leermethode waarmee basisvaardigheden uit de praktijk van het microbiologie laboratorium worden aangeleerd.De methode bestaat uit een werkboek met daarin een groot aantal experimenten verdeeld over twaalf thema’s en wordt ondersteund met zelftests en action mazes.In deze zesde editie zijn de voorschriften nog meer geïllustreerd met foto’s. In hoofdstuk 6 Identificatie van micro-organismen is de Kligler-ijzeragartest vervangen door de Triple Sugar Iron (TSI) agartest. De lysine decarboxylatietest is extra aan dit hoofdstuk toegevoegd.Het hoofdstuk Voedingsmiddelenmicrobiologie is herzien en verder uitgebreid. Naast de melkzuur en alcoholfermentatie is het microbiologisch onderzoek aan voedingsmiddelen uitgebreid. Het mesofiel aeroob kiemgetal wordt bepaald in gehakt, shoarma en döner kebab (experiment 46). HACCP komt aan de orde in experiment 47 Enterobacteriaceae in kant-en-klaar maaltijden...
Advertentienummer: m2096398190
Populaire zoektermen
Schoolboeken in Boekenexamenbundel vwo in Schoolboekenbinas 6e editie in Schoolboekenlyceo in Schoolboekenpluspunt in Schoolboekengeschiedenis werkplaats in Schoolboekenlyceo examenbundel in Schoolboekenlijsters boeken in Schoolboekenoude schoolboekengetal en ruimte vwo in Schoolboekentaal in blokjes in Schoolboekenmaarten in Schoolboekengetal en ruimte uitwerkingen in Schoolboekenstudieboeken in Schoolboekenmoderne wiskunde in Schoolboekenjvc sp 55mercury 75 pk 2 takt in Watersport en Botenporseleinen voorraadpotvictoria secret bralettestenen tuin in Tuin en Terras