Kenmerken

ConditieGelezen
SchoolvakNederlands
NiveauOverige niveaus
AuteurJoep Brinkman

Beschrijving

Gebruikt voor de HBO studie Food Innovation aan de HAS Den Bosch.

Ondertitel: sensorisch onderzoek: technieken, procedures en toepassingen

Taal: Nederlands; Vlaams

Boek Proeven van succes nu verkrijgbaar!

De vierde, geheel gewijzigde druk van het boek Proeven van succes
van Joep Brinkman is uit! Een boek met de nieuwste inzichten en visies
ten aanzien van het sensorisch onderzoek.

Voor de (ervaren) sensorische onderzoeker, maar ook voor eenieder
die in zijn of haar studie of werk met voedingsmiddelentechnologie
of Food Marketing te maken krijgt.

Ga voor meer informatie naar: www proevenvansucces nl of bel met de
MOA, (020) 581 07 10.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Advertentienummer: m2281680821750sinds 22 jun. '25, 13:45