Klein Vaarbewijs 1 en 2 & Marifonie met Portland Plotter

€ 65,85
Verzenden
121914sinds 14 mar. '19, 09:58
Deel via
of

Kenmerken

AuteurBen Ros
ConditieNieuw
NiveauOverige niveaus
Productnummer (ISBN)8719992197811

Beschrijving

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 met Portland Plotter Pack
In dit pakket ontvang je de allernieuwste editie van het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2 van Ben Ros, samen met de Portland Plotter Pack van Blundell Harling Navigation.

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 en 2
Dit Cursusboek Klein Vaarbewijs van Ben Ros is een uitermate geschikt leermiddel voor het behalen van je Klein Vaarbewijs. Het boek is op eenvoudige en duidelijke wijze geschreven, waardoor de vaarbewijs theorie voor iedereen makkelijk te begrijpen is. Ook als je geen tot weinig ervaring hebt met de watersport.

Het boek is examengericht geschreven. Iedere paragraaf wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Je test dus direct of je hetgeen je gelezen hebt toe kunt passen. Door op deze wijze te leren, bereid jij je goed voor op het Klein Vaarbewijs Examen. In het Cursusboek Klein Vaarbewijs staan in totaal maar liefst 800 oefenexamenvragen.

Kortom een zeer geschikt leermiddel voor het behalen van je Klein Vaarbewijs!

Cursusboek Marifonie & Marcom-B
Dit cursusboek Marifonie en Marcom-B is geschikt voor de beginnende watersporter. Met deze cursus haal je het Bedieningscertificaat dat je verplicht in bezit dient te hebben als je een marifoon aan boord hebt. Dit Certificaat is verplicht omdat een marifoon een relatief krachtige zender is. In de meeste gevallen is het behalen van het Basiscertificaat Marifonie voldoende. Hiermee mag je varen op de binnenwateren.

Als je ook gebruik wenst te maken van de marifoon op ruim water of op zee, of wilt communiceren via het nieuwe wereldwijde systeem voor nood-, spoed- en veiligheidsverkeer, dan dien je ook verplicht het aanvullende Certificaat GMDSS Module-B te behalen. Het Basiscertificaat Marifonie en het Certificaat GMDSS Module-B samen vormen de basis voor de uitgifte van het Bedieningscertificaat Marcom-B. Met het Bedieningscertifcaat Marcom-B mag je varen op binnenwateren en kustwateren.

Het cursusboek bestaat uit 9 lessen, waarvan 4 voor het Basiscertificaat Marifonie. De laatste 5 lessen zijn voor het Bedieningscertificaat Marcom-B, waaronder 1 les met Nautisch Engels. Iedere les wordt afgesloten met een groot aantal oefenexamenvragen. Op deze wijze kun je direct testen of je de geleerde theorie goed begrepen hebt. Het cursusboek telt in totaal maar liefst 900 oefenexamenvragen.

Met dit cursusboek Marifonie en Marcom-B ga jij zeer goed voorbereid naar het examen!

Portland Course Plotter
Je ontvangt van ons de originele Portland Course Plotter van BH Navigation. Dit is het meest populaire instrument voor kaartpassen, en wordt dan ook over de hele wereld gebruikt. Je kunt met deze koersplotter eenvoudig koersen en peilingen uitzetten, en direct de correctie voor de variatie aflezen. Dit instrument wordt veel gebruikt door vaarscholen en tijdens vaarbewijs cursussen.

Afmetingen: 36 cm bij 13 cm.

Advertentienummer: a1279084745