Identiteitsontwikkeling en leerlingbegeleiding 2021€ 30,00
Veilig voedsel 3e editie
€ 10,00
Ophalen of Verzenden
40sinds 4 mei. '25, 12:43
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
AuteurRoelina Dijk
Beschrijving
Huidige Studie boeken van HBO opleiding gezondheidszorg en welzijn.
Bekijk ook mijn andere advertenties voor meer studieboeken
Ondertitel: microbiologische principes, chemische en fysische factoren
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 200
De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en instellingskeukens, restaurants en de levensmiddelen producerende bedrijven. Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat voedingsmiddelen hun gezondheid niet in gevaar brengt.Dit boek geeft inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel. De microbiologische kant komt uitgebreid aan bod met onderwerpen als: groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubbe...
Bekijk ook mijn andere advertenties voor meer studieboeken
Ondertitel: microbiologische principes, chemische en fysische factoren
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 200
De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en instellingskeukens, restaurants en de levensmiddelen producerende bedrijven. Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat voedingsmiddelen hun gezondheid niet in gevaar brengt.Dit boek geeft inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel. De microbiologische kant komt uitgebreid aan bod met onderwerpen als: groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubbe...
Advertentienummer: m2264312199
Populaire zoektermen
athena summary in Studieboeken en Cursussenstudieboeken integrale veiligheidskundeveilig voedsel boekteleac cursussenbinas 6e editie in Schoolboekenons voedselstudieboeken in Boekenvoedsel drogen in Boekentweedehands studieboeken hbobosatlas 54e editie in Atlassen en Landkaartenstudieboeken verkopen hbobosatlas 53e editiebasisboek facility management 3e drukstudieboeken in Schoolboekenmyott england in Antiek en Kunsthp pavilion g serieswalker texas ranger dvd boxglas voor binnendeurduplo 5640wellness douchecabinewielen steekasnvidia defect in Videokaartennike air max zero in Schoenenscheepjes wol in Hobby en Vrije tijd