Inleiding tot de levensmiddelenhygiene - Lipman en Ruiter

€ 1,50
Ophalen of Verzenden
80sinds 6 mei. '25, 00:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
AuteurLipman en Ruiter

Beschrijving

Uitgave van Elsevier Gezondheidszorg, aantal pagina's: 176. Ruwweg tien procent van onze bevolking loopt per jaar een voedselinfectie of -vergiftiging op. Dat mag rustig een probleem worden genoemd, ook al is het niet direct voor iedereen zichtbaar en lopen de schattingen van het totale aantal gevallen nogal uiteen. In het boek inleiding totde levensmiddelenhygiene is geprobeerd de zichtbaarheid van het probleem wat groter te maken. Wat zijn de oorzaken? Kunnen we die voorkomen? Een aantal deskundigen belicht het probleem van verschillende kanten en vertelt ook een en ander van de achtergronden. Het boek is bedoeld voor iedereen die zich hoe dan ook betrokken weet bij voedsel en zorg voor de gezondheid. Artsen, dietisten, producenten van voedsel, maar ook degenen die verantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in keukens van ziekenhuizen, instellingen en restaurants. Vooral ook leerlingen van allerlei opleidingen die later met voeding en voedselproductie te maken hebben (zoals studenten van dienstenopleidingen of hogere agrarische opleidingen).
Advertentienummer: m2265051840