Sensory Evaluation of Food – Principles and Practices (2nd E

€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
20sinds 9 mei. '25, 19:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
NiveauWO
OriëntatieBeta
AuteurDiverse auteurs

Beschrijving

Engelstalig standaardwerk binnen de voedingswetenschappen, sensorische analyse en productontwikkeling. Geschikt voor studenten, onderzoekers en professionals in de voedingsmiddelentechnologie en kwaliteitszorg.
📘 Titel: Sensory Evaluation of Food – Principles and Practices✍️ Auteurs: Harry T. Lawless & Hildegarde Heymann📚 Editie: Tweede druk (Second Edition)🏛️ Serie: Food Science Text Series📗 Uitgever: Springer📌 Taal: Engels
Inhoud:Dit boek behandelt systematisch hoe smaak-, geur-, textuur- en andere sensorische eigenschappen van voeding worden geëvalueerd, zowel subjectief als met gestandaardiseerde methodes. Onmisbaar voor R&D, QA/QC en sensorisch onderzoek.
📖 Conditie:
Zeer goed. Geen aantekeningen of beschadigingen. Kaft en rug in nette staat – zie foto.
Advertentienummer: m2266430651