Marcel Wanrooy - Groot psychologisch modellenboek€ 40,00
Roelina Dijk - Veilig voedsel
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
10sinds 21 mei. '25, 10:10
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
NiveauHBO
AuteurRoelina Dijk
Beschrijving
Ondertitel: microbiologische principes, chemische en fysische factoren
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 200
De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en instellingskeukens, restaurants en de levensmiddelen producerende bedrijven. Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat voedingsmiddelen hun gezondheid niet in gevaar brengt.Dit boek geeft inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel. De microbiologische kant komt uitgebreid aan bod met onderwerpen als: groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubbe...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 200
De vraag naar veilig voedsel is groot. Naar schatting worden jaarlijks 680.000 mensen ziek door het eten van besmet voedsel. Daarom is het waarborgen van veilig voedsel belangrijk op alle plaatsen waar met voedsel wordt gewerkt. Denk aan cateraars, groot- en instellingskeukens, restaurants en de levensmiddelen producerende bedrijven. Consumenten moeten erop kunnen vertrouwen dat voedingsmiddelen hun gezondheid niet in gevaar brengt.Dit boek geeft inzicht in de factoren die een rol spelen bij de bereiding van veilig voedsel. De microbiologische kant komt uitgebreid aan bod met onderwerpen als: groei van micro-organismen, besmetting, bederf, voedselinfecties en/of -vergiftiging, pathogenen, reiniging en desinfectie en de omgang met voedselveiligheidssystemen. Verder worden de belangrijkste chemische factoren besproken (waaronder natuurlijke gifstoffen en bestrijdingsmiddelen) en de mogelijke fysieke verontreinigingen zoals stukjes glas, metaaldeeltjes en stukjes rubbe...
Advertentienummer: m2270417398
Populaire zoektermen
athena summary in Studieboeken en Cursussenstudieboeken integrale veiligheidskundeveilig voedsel boekteleac cursussenons voedselstudieboeken in Boekenvoedsel drogen in Boekentweedehands studieboeken hbostudieboeken verkopen hbostudieboeken in Schoolboekengratis studieboekenveilig leren lezen boekjesveilig bevallenstudieboeken mbo in Schoolboekenfrans bed in Beddeninteleon vzara jasje fluweelfietsmand gazelle orange c7fisher price rainforest schommelstoelgebruikte heftruck in Zakelijke goedereniseki tm 3200terrarium in Aquariumvissendoetinchem in Bloempottenleegverkoop in Huis en Inrichting