LED Zaklamp / Hoofdlamp 10 watt Magnetic Oplaadbaar 600

€ 29,95
Ophalen of Verzenden
€ 5,95
1636sinds 7 dec. '22, 13:37
Deel via
of

Beschrijving

LED Draagbare Zaklamp / Hoofdlamp magnetisch en oplaadbaar - IP68 waterbestendig Deze LED hoofdlamp 10 watt is erg populair voor tijdens het Hardlopen, Fietsen, Wandelen en klussen. Door een vermogen van 10 watt en een lichtopbrengst van 600 lumen heeft u voldoende lichtopbrengst voor allerlei activiteiten. Door de inkortbare hoofdband is deze hoofdlamp geschikt voor iedereen. Doordat de hoofdband is gemaakt van zacht elastisch materiaal zit de band erg prettig om uw hoofd. Bij aanschaf van deze draagbare zaklamp / hoofdlamp wordt er ook een plastic beugeltje meegeleverd. Hiermee kunt u hem aan uw jas of riem monteren. Zo kunt u de zaklamp ook op uw borst of heup hoogte meedragen. Aan de onderkant van de zaklamp zit een magneet. Zo kunt u hem eenvoudig aan metalen objecten zoals auto's laten kleven. Erg makkelijk als u wat uit de auto moet pakken en extra licht nodig heeft.
Deze hoofdlamp / zaklamp is tevens uitermate geschikt voor klussen rondom uw woning of in een garage. U kunt de zaklamp gemakkelijk aan een motorkap of andere metalen objecten kleven.
Met deze LED hoofdlamp beschikt u over één LED die u in kunt stellen op twee lichtstanden. Op de hoogste stand schijnt de zaklamp / hoofdlamp maar liefst 115 meter ver.
De hoofdlamp wordt compleet geleverd met Handleiding, Oplaadkabel, Hoofdband, montage beugel en de LED hoofdlamp.
Oplaadbare zaklamp / hoofdlamp met accu: Door een ingebouwde accu is de hoofdlamp op te laden met de meegeleverd kabel. Met de blauwe indicatie lampjes kunt u zien hoe vol de accu is. De accuduur van de hoofdlamp is afhankelijk van de lichtsterkte die u gebruikt.
indicatie lampje:
  • Groen lampje: 100% accu
  • Rood lampje: 20% accu
Accuduur hoofdlamp:
- HIGH (600 lumen): 1 uur en 40 minuten
- LOW (150 lumen): 2 uur en 45 minuten
Waterbestendige behuizing: Door de IP65 waterdichte behuizing is de hoofdlamp ideaal voor buitengebruik bij regen. U kunt NIET met deze lamp zwemmen.
Instelbare lichtsterktes en lichtstanden: U kunt de hoofdlamp instellen in verschillende lichtsterktes en lichtstanden.
- HIGH (600 lumen)
- LOW (150 lumen)
- SOS / STROBE
Magnetische Zaklamp / Hoofdlamp 10W: Deze zaklamp / hoofdlamp heeft een magnetische achterkant. Hiermee kleeft u hem gemakkelijk aan metalen oppervlaktes.
Afmetingen LED Hoofdlamp op batterij:
  • Lengte: 74.5mm
  • Breedte: 24mm
  • Diepte: 27mm


Voor meer specificaties, LED-verlichting, advies, informatie of contact. Kijk op LedLoket.nl of klik op de link hieronder ↓
Bij LedLoket helpen wij u graag met het vinden van de best passende LED-verlichting, neem vrijblijvend contact met ons op.
Advertentienummer: a1462545408