TE KOOP GEVRAAGD/ GEZOCHT LP'S ELPEES JAZZ BLUES T0655771617

€ 0,01
72513sinds 16 mei. '19, 14:19
Deel via
of

Beschrijving

DE LP IS WEER TERUG


Nu is het een goed moment om je verzameling LP’s te verkopen want vinyl LP’s zijn weer in trek. We krijgen liefhebbers voor alle genres vinyl platen. Vooral ook onder toeristen. Voornamelijk: Pop LP’s, Rock LP’s, Soul LP’s, Jazz en Blues, Funk LP’s, Hip hop en Reggae LP’s etc. Geen Nederlandstalige LP’s, Klassiek of Duitse slagers. Daar is helaas geen vraag meer naar.
WAAROM ZAP RECORDS AMSTERDAM


Wij kopen uw LP collectie voor een goede prijs. We hebben een grote afzet en snelle omloopsnelheid en vraag voor bijna alles. Door de grote doorstroom van toeristen is er vraag naar bijna alle pop artiesten. Zap records zit naast de Dam zit in Amsterdam. Door onze manier van presenteren worden uw oude LP’s weer uniek en speciaal. We hebben een wall of fame voor nostalgische iconen uit het verleden. We zijn als het ware een platen gallerie. zie foto’s.
PRIJS BEPALEN


Voor grote LP collecties komen we langs om deze te beoordelen en te prijzen, d.w.z. 300 LP’s en meer.


Een kleinere LP partij beoordelen aan de hand van foto’s. 20 Lp’s per foto kunt U in schaakbord formaat op de grond leggen en fotograferen. Niet over elkaar heen geschoven maar naast elkaar. De voorkant fotograferen van de LP hoezen is voldoende. De volgende 20 LP’s kunt U dan boven op de vorige 20 Lp’s leggen. Zo gaat dat snel en gemakkelijk. Zorg wel voor voldoende licht en scherpe foto’s. Zodat de titels leesbaar zijn.
CONTACT


Deze kunnen via what’s app (0655771617) of per mail (mellemailen@gmail.com) opgestuurd worden. We rekenen het dan plaat voor plaat uit. Voor elke plaat hanteren wij een vaste inkoopsprijs al naar gelang de populariteit en verkoopprijs etc.
OPSTUREN OF OPHALEN


Het is raadzaam om ons eerst te bellen zodat we een beeld van uw LP verzameling krijgen.


Naar gelang de afstand, het aantal en het genre kunnen we inschatten wat de beste methode is om de LP verzameling in te schatten. Of deze opgestuurd kan worden of dat we het zelf komen ophalen.
Met vriendelijke groet,
Melle Smit


Zap Records


Paleisstraat 137


Amsterdam


06-55771617Advertentienummer: a1286058814