Audi Q8 | Q7 | Q5 grijs kenteken ombouw

Op aanvraag
706621sinds 27 nov. '23, 18:31
Deel via
of

Beschrijving

Luxe hoogwaardige grijs kenteken ombouw voor uw Audi Q8 Q7 of  Q5 voor zowel benzine als dieselmodellen door Full History Cars..

 

De set bestaat uit een uit multiplex vervaardigde grijs kenteken set, gestoffeerd met luxe naaldvilt.

De onderste laadvloer is de zogenaamde fiscale laadvloer die moet voldoen aan de maten die de belastingdienst stelt, passend naar de carrosserie en is in zijn geheel bekleed met naaldvilt om een mooi luxe uitstraling te geven aan het geheel.

De vlakke laadvloer maakt het geheel af en is bekleed met een hoogwaardig luxe naaldvilt van OEM kwaliteit, welke ook gebruikt wordt in de auto industrie.

De scheidingswand die wettelijk verplicht is, is naar model van de carrosserie gemaakt en is zover mogelijk naar achteren geplaatst om zoveel mogelijk ruimte en comfort te houden voor de bestuurder en passagier.

De scheidingswand is mooi afgewerkt, aan de voorzijde en achterzijde. Het glas in het paneel is van gehard veiligheidsglas met E-keur en is zo geplaatst dat er zo min mogelijk hinderlijke spiegeling van tegenliggers plaatsvindt.

Geen kunststof panelen in plaats van de achterruiten maar de originele ruiten worden terug geplaatst na het afdichten van de carrosserie.

Uw Audi nieuw of gebruikt wordt met veel zorg en aandacht omgebouwd naar grijs kenteken.

Er wordt niet alleen omgebouwd maar er wordt ook rekening gehouden met de systemen in de auto.

Bij de nieuwe modellen zijn vaak veiligheidssystemen zoals sensoren en of gordelspanners ingebouwd in de achterbank.

Aangezien de achterbank wordt verwijderd zullen deze systemen zoals het SRS systeem aangepast moeten worden om foutmeldingen te voorkomen.

Wij doen de benodigde elektronische aanpassingen en leveren de auto af zonder storingen welke de ombouw zou veroorzaken.

Ook verzorgen wij de administratie voor de BPM aangifte en de RDW keuring.

Uw auto wordt afgeleverd met nieuwe kentekenplaten en wordt netjes bij u op naam afgeleverd.Kortom, wij nemen u alles uit handen en leveren uw Audi omgebouwd en compleet met nieuw kenteken en tenaamstelling af zodat u nergens omkijken naar heeft.

 

Voor vragen of een offerte kunt u bellen met

Tim Veenstra 06-53560570

of mail naar info@fullhistorycars.nlOp onze website vind u meer merken en typen beschreven met bijbehorende foto’s.


U bent van harte welkom bij Full History Cars!

 

Advertentienummer: a1495518707