Digitaliseren video banden VHS/C-VHS/Hi8/Video8/mini-DV USB

€ 5,50
18817514sinds 26 dec. '12, 21:33
Deel via
of

Kenmerken

TypeFilm- of Videodigitalisatie

Beschrijving

Wij zetten uw video banden over naar een USB stick of USB externe harddisk. Het is ook mogelijk dat wij de bestanden voor download beschikbaar maken.

De kosten zijn 6 euro per video band overzetten met een staffelkorting vanaf 10 stuks 5.50 euro. Hierbij gaat het om de handeling en maakt het niet uit hoe lang de band is. Er zijn verder geen kosten per minuut of andere verborgen kosten. Dus 10 willekeurige video cassettebanden komt op 55.- euro.

De meeste (camera) banden kunnen wij omzetten:

  • normale video banden: VHS of Super VHS (ook wel S-VHS / SVHS)
  • kleine compacte CVHS (ook wel C-VHS of VHSC), dit is met zo'n 'moederband'
  • Hi8 of Video8 filmopname tape
  • Digital 8 (Digital8) tapes
  • mini DV (miniDV) bandje
  • HDV dat is de hoge resolutie 1080 / 1080p / 1080i variant van mini DV

    Voor super 8mm zie onze andere advertentie


Je levert je waardevolle video cassettes aan en wij zetten de banden over naar film bestanden. Deze filmbestanden worden vervolgens op een externe USB opslag geplaatst. Dit kan een USB geheugen stick zijn of een externe USB harddisk. Deze kun je zelf aanleveren of wij kunnen deze voorzien en hebben als service altijd verschillende groottes liggen tegen scherpe prijzen. Voor slechts 9 euro leveren we al een 32Gb SanDisk USB stick. Of 13 euro voor een 64Gb, 19 euro voor een 128Gb en 29 euro voor een 256Gb USB stick. Vraag rustig even na aan ons wat we inschatten hoeveel ruimte er nodig is. Vermeld daarbij om hoeveel banden het gaat en om welk type band zover mogelijk.

Wil je ook die kosten van de USB stick besparen dan kunnen wij de filmbestanden gratis via een download link klaarzetten waardoor ze ook snel beschikbaar zijn en zelf opgeslagen dienen te worden. Je krijgt dan een whatsapp met daarin een download link. Uiteraard is dit een privé link. De ingescande filmbestanden zijn overigens te groot om rechtstreeks te e-mailen.

De MPG filmbestanden zijn van DVD kwaliteit en kunnen direct door elke TV afgespeeld worden. Uiteraard wel een TV met een USB poort maar dat heeft nagenoeg elke TV tegenwoordig. Het is dus een ideale manier om uw films gelijk van USB stick weer terug te kijken op uw eigen TV of ergens bij familie of kennissen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor echte DVD's. Echter kiezen inmiddels alle klanten voor een USB stick of download link omdat dan de film bestanden ook heel makkelijk verder gekopieerd kunnen worden naar de computer of een andere USB stick of naar een cloud opslag. Het wordt op dezelfde manier gedigitaliseerd dus de kwaliteit is identiek en er is dus geen verschil met een DVD. De filmbestanden kunnen dan zelf bewerkt worden met de juiste software. Wil je ze in MP4 formaat laat het ons dan even weten.

De doorlooptijd is normaal zo'n 1 a 2 weken. Als de film opnames voor een speciale gelegenheid nodig zijn dan horen we dit graag en houden we er zeker rekening mee.

Indien het om kostbare banden gaat dan gaat onze voorkeur er naar uit om dit niet te verzenden maar het is wel mogelijk. Zeker de heenweg is belangrijk want terug kunnen we een kopie op de server houden totdat alles is aangekomen of je kunt kiezen voor de download link zodat je de filmbestanden direct kunt bekijken.

Neem gerust vrijblijvend contact. Via whatsapp zijn we het snelste te bereiken. Afgeven / ophalen kan overdag, avond en in het weekend. Wel graag even afstemmen.

PCXtra is een gespecialiseerd ICT bedrijf gevestigd in Ede en neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te nemen. Bel of whatsapp Bob 0631538652 of 0318692195

Advertentienummer: a1002426218