Een AOV tegen lage afsluitkosten.

€ 229,00
1716sinds 11 feb. '22, 14:32
Deel via
of

Kenmerken

TypeVerzekeringen

Beschrijving

Vaak wordt het regelen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) als complex, tijdrovend en duurervaren.

Ik ben er van overtuigd dat dit anders kan.

Beschikt u over voldoende kennis over dit onderwerp dan past mijn dienstverlening op basis van Execution Only wellicht goed bij u.

Redenen om voor de dienstverlening van AOVZonderAdvieste kiezen:

• AOVZonderAdvies gelooft in relaties, niet in transacties, en stelt u als klant centraal;

• AOVZonderAdvies heeft jarenlange ervaring op het gebied van AOV’s en is daarom het vertrouwde adres om uw AOV te regelen;

• AOVZonderAdvies kan uw AOV bij de meest gerenommeerde AOV-aanbieders aanvragen;

• De afsluitkosten behoren tot de laagste in de markt;

• De bereikbaarheid is uitstekend;

• Wordt u om medische reden bij een AOV-aanbieder afgewezen, dan heb ik meestal toch een oplossing voor u om de risico’s van arbeidsongeschiktheid (deels) af te dekken.

Hoe werkt het?

Op de website van AOVZonderAdvies kunt u via de button “AOV berekenen”, geheel kosteloos en vrijblijvend, de premies van een aantal gerenommeerde AOV-aanbieders berekenen.

Wenst u een AOV af te sluiten, dan kunt u op “aanvragen” klikken. U ontvangt de premies van de AOV, gebaseerd op de door u ingevoerde uitgangspunten, per e-mail.

Ik neem zo snel mogelijk (maar in ieder geval binnen24 uur) contact met u op om de aanvraag van uw AOV in gang te zetten.

De kosten voor het aanvragen van uw AOV bedragen eenmalig € 229,– (vrij van BTW) plus € 5,– (exclusief BTW) per maand voor het Basis Service-abonnement.

Advertentienummer: a1423712735