Sport- en ontspanningsmassage voor mannen en vrouwen

€ 30,00
448575sinds 6 nov. '23, 09:45
Deel via
of

Kenmerken

TypeOntspanningsmassage, Sportmassage

Beschrijving

Sport- en ontspanningsmassage voor mannen en vrouwen
Tel. 06 22761100
Massage in Veldhoven

Heerlijke full-body massage met warme olie die zowel als sportmassage uitgevoerd kan worden, maar ook heel weldadig is als pure ontspanningsmassage voor lichaam en geest, dus goed tegen stress! De massage is zowel voor mannen als voor vrouwen.
De massage wordt met rustige bewegingen uitgevoerd, waarbij er met drukpunten op de spieren gewerkt wordt om deze los te maken, knopen te verwijderen en de doorbloeding te optimaliseren. Vooral met spierklachten in nek, schouders, rug, billen en benen zijn hiermee enorme verbeteringen bereiken.

Ook voor sportbeoefenaars die veel van hun spieren vragen is de massage een zeer goede aanvulling voor het losmaken en soepel houden van de spieren, helpt tegen verzuring van de spieren en bevordert het herstel van de spieren op fysiologisch niveau.
De Zweedse professor Kerstin Moberg ontdekte dat massages een positief effect hebben op je hormoonhuishouding. Tijdens een massage neemt de hoeveelheid aan neurotransmitters oxytocine, serotonine en endorfine in het bloed toe.

Sportmassage:
Een sportmassage is een vorm van massage die specifiek is ontworpen voor mensen die regelmatig sporten of lichamelijk actief zijn of mensen met relatief zwaar werk. Het hoofddoel van een sportmassage is het bevorderen van herstel, het voorkomen van blessures en het verbeteren van de sportprestaties. Tijdens een sportmassage worden vaak stevigere technieken toegepast, zoals diepe weefselmassage en fricties, om spierspanning te verminderen, de flexibiliteit te vergroten en de doorbloeding te stimuleren.
Deze stevige massage is vooral toegespitst is op spieren die intensief gebruikt worden voor zwaar werk en intensieve sport, zowel voor mannen als vrouwen. Vastzittende knopen in de spieren worden weggewerkt, zoals in je nek, schouders, rug, onderrug, billen, bovenbenen of in je kuiten. Ze worden gevonden en opgelost. Natuurlijk wordt ook deze massage als zeer ontspannend ervaren.

Ontspannende massage:
Een ontspannende massage is een massagevorm gericht op het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning. Deze massage richt zich vaak op zachte en langzame bewegingen, waarbij de nadruk ligt op het kalmeren van spieren en het stimuleren van een gevoel van welzijn. Tijdens een ontspannende massage kunnen verschillende technieken, zoals effleurage en kneedbewegingen, worden gebruikt om spanning in het lichaam los te laten. Het doel is om zowel fysieke als mentale ontspanning te bevorderen.
De massage is dus zeer geschikt om even alle stress van een drukke werkdag weg te werken en weer even helemaal fris en ontspannen de avond in te gaan. Het bevorderd een goede nachtrust!
Een ontspannende massage is ook fijn als u geen stress heeft weg te werken, maar gewoon weer eens overal aangeraakt te worden, bijvoorbeeld omdat dit in de thuissfeer al lang niet meer gebeurt. Massage geeft een gevoel van intimiteit en geeft de kracht van geborgenheid en acceptatie van lichamelijke gevoelens. Ook dit is een legitieme reden voor psychische rust.

Voor alle massages geldt:
De massage is ontspannend voor de geest, gewoon even lekker genieten en nergens aan denken, lekker met je ogen dicht genieten van een lekkere massage! Of een mix daarvan, het kan allemaal! Je mag zelfs je eigen wensen vertellen, want deze masseur is niet zo moeilijk...
Je hoeft je niet te schamen voor een eventueel genitaal respons van je eigen lichaam, dit komt vaker voor. Dokters en professionele masseurs vinden dit normaal en hebben hier geen probleem mee.

Het is bij mij binnen 23 °C, ik wil niemand in de kou masseren. Zomers wordt er wat gekoeld. Het licht is flink gedimd, warm wit, niet boven de tafel zelf maar lager. Je ligt dus niet in de schijnwerpers. Je ligt op de massagetafel op schone zachte handdoeken.
De massage is altijd full body en gebeurt op een natuurlijke manier, de olie is zeer verzorgend voor de huid en trekt ook goed in. Omdat de massage full-body is, en er met olie gemasseerd wordt, kunt u dus geen kledingstukken zoals een slip, onderbroek of boxershort aanhouden. U bent dus geheel naakt, wat bij massages net zo gebruikelijk is als in sauna’s en op nudisten plaatsen. Dit is ook de natuurlijke methode voor mijn massages. Er wordt normaal gesproken ook geen handdoek over uw middel gelegd, dit omdat het een goede massage belemmert. Wilt u toch een slip aanhouden of een handdoek over uw middel, dan is dat geen probleem. Maar dan moet u wel genoegen nemen dat er stukken worden overgeslagen, zoals onderrug, billen en bovenbenen.

De massage duurt in ieder geval 1 uur (op de tafel, zonder omkleden meegerekend) en kost 30 euro.
Het spreekt voor zich dat de hygiëne is gewaarborgd, u ligt op schone zachte handdoeken, handen worden vooraf met zeep gewassen, wel zo veilig! U hoeft dus zelf niets mee te nemen! Na afloop wordt overtollige olie van de huid verwijderd zodat u zonder kans op vlekken weer uw kleding kunt aantrekken.

Parkeerruimte genoeg hier in de straat. Gemakkelijk in de omgang. Voor alle leeftijden vanaf 18 jaar. Mannen en vrouwen, ook koppel.
Mensen met lichamelijke beperkingen is geen probleem, zolang je maar wel een trap op kunt, want de massagekamer is boven. Heb je een lichte huidaandoening, schaam je niet, want dat is echt geen probleem. Ook voor een extra kletspraatje achteraf is vaak wel tijd. Ik reken geen annuleringskosten als u op het laatste moment laat weten dat de afspraak toch niet kan doorgaan. Ik ben geen cowboy die even snel wat wil bijverdienen.
U bent hier altijd van harte welkom!

Overdag ben ik niet bereikbaar, massage kan op maandag t/m vrijdag alleen tussen 12:00 tot 23:00 en in het weekend volgens afspraak.
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt het beste contact opnemen via Whatsapp naar 06 22761100. Deze wordt of overdag beantwoord of 's avonds net na 18:00 uur. Bellen mag ook, maar let op dat u niet met een anoniem of geheim nummer belt, want dan gaat mijn telefoon niet over. Overdag bellen kan ook, maar ik weet niet of ik dan altijd kan opnemen.

De massage duurt een uur en kost 30 euro.
Alles is in het leven duurder geworden, maar deze prijs heb ik nog nooit verhoogd!

Werktijden voor massage (altijd afspraak maken via Whatsapp):
Ma: 12:00 tot 23:00 *
Di: 12:00 tot 23:00 *
Wo: 12:00 tot 23:00 *
Do: 12:00 tot 17:00 (daarna ben ik sport coach)
Vr: 12:00 tot 23:00 *
Za: 12:00 tot 23:00 *
Zo: 12:00 tot 23:00 (niet iedere zondag mogelijk)

Tijdelijk ook overdag in de middag.

De voordeur zit aan de zijkant van de oprit, redelijk discreet dus. Er is hier parkeerruimte genoeg in de straat met veel parkeerplekken. De auto’s mogen ook buiten de parkeerplekken op de straat langs de stoeprand staan, de straat is breed genoeg. Zet de auto niet half op de stoep, want eventuele handhavers zien hier weer een verdienmodel in…

Berichtjes via SMS of Marktplaats worden niet altijd snel gezien, omdat ik daarvan geen meldingen ontvang. Het kan even duren voor ik ze zie...
Overdag kan ik geappt worden, bellen kan soms ook, maar hou het dan kort.
Gebruik dus het telefoonnummer of Whatsapp: 06 22761100.
Hou de berichten kort en zakelijk. Specifieke vragen mag je altijd stellen, ik kan met ieder onderwerp wel overweg. Ga geen tientallen berichten naar me sturen, dat is echt niet nodig. Ik heb geen foto’s nodig om te zien hoe je eruitziet, dat zie ik wel als je voor de massage komt. Vanwege mijn geloofsovertuiging masseer ik geen Marokkanen.

Let op, je moet bij mij minimaal 18 jaar zijn!
Dus ben je jonger dan 18 jaar, bijvoorbeeld ergens tussen de 16 en 18 jaar, dan kan je helaas niet bij mij terecht. Dan moet je op zoek naar een andere masseur die dat wel wil doen, of een paar jaartjes geduld hebben. Want ik doe niets met identificatie via een ID-kaart of rijbewijs. Wettelijk mag het vanaf 16 jaar, maar ik kan niet zien of je wel 16 bent, of misschien toch nog jonger. Daarom moet je er overtuigend als 18+ uitzien, als volwassen persoon dus.

Leonardo, gespierd, gediplomeerd en zeer ervaren masseur, 55 jaar.
06 22761100
Veldhoven
Advertentienummer: m2043052446