Halfwilde jonge konijnen te koop

€ 15,00
12626sinds 5 apr. '24, 17:11
Deel via
of

Kenmerken

SoortKlein
GeslachtMeerdere dieren
Leeftijd0 tot 2 jaar

Beschrijving

Deze knappe konijnen zijn geboren uit een bijzondere romance. Moeder Suus - een zwart hangoorkonijn - wilde graag kinderen. Maar helaas, haar echtgenoot Sam was gecastreerd en ondanks allerlei pogingen leverde dit geen baby's op.
Daarop bedacht ze een plan. Ze knaagde het gaas van het verblijf open, sprong naar buiten en genoot van het vrije leven in het park. Daar spotte ze een een knap, wild konijn. Niet lang na een knuffelpartij voelde Suus dat ze zwanger was. Daarop keerde ze terug naar haar verblijf.
Vier weken later zette ze zes baby's op de wereld. Vijf daarvan - jongens en meisjes - overleefden en groeiden op tot prachtige konijnen.
Hoewel moeder maar tot zeven weken melk hoefde te geven, heeft moeder Suus het negen weken volgehouden. De baby's zijn inmiddels bijna tien weken en het wordt tijd om uit te vliegen.
Ze zijn bliksemsnel, maken makkelijk contact, maar houden nog meer van klimmen, klauteren, rennen en danspasjes maken. Ze houden niet zo van alleen zijn, want lekker tegen elkaar aanliggen is toch beter dan alleen op de wereld.

Heb jij een huis met een tuin waar deze konijnen mogen genieten van het leven, samen met een maatje? Dan willen ze graag kennismaken met je!
Advertentienummer: m2100932856