Hayfall - automatisch hooi/ruwvoer geven

€ 229,95
Verzenden
Verzenden voor € 7,87
3385100sinds 9 dec. '23, 11:12
Deel via
of

Kenmerken

SoortOverige soorten
ConditieNieuw
Categorie-suggestiestal weide paddock automatisch voeren ruwvoer slowfeeder

Beschrijving

Met de Hayfall kun je één of meerdere hooinetten op een vooraf ingestelde tijd automatisch laten vallen.

 

Verschillende creatieve opstellingen mogelijk

 

Er zijn vele opstellingen denkbaar. Zo kan er een opstelling gemaakt worden door een hooinet hoog op hangen in een (schuil)stal. Indien het plafond niet hoog genoeg is, zou er eventueel een plankje voor gehangen kunnen worden om het hooinet af te schermen voor de paarden vóórdat het net gevallen is. Een andere mogelijkheid is om een hoge paal in de grond te zetten en daar het net aan te hangen (zie foto’s). De opstelling hoeft niet per se met een hooinet, je kan ook creatief aan de slag met een valluik of klep.

 

Geen stroomaansluiting nodig

 

De Hayfall werkt op vier penlite batterijen, wat betekent dat je geen stopcontact in de buurt nodig hebt. Geniet van flexibiliteit zonder zorgen over stroomvoorziening.

 

Het starterspakket

 

Wanneer je de Hayfall aanschaft, heb je de keuze om deze mét of zonder starterspakket te bestellen. We raden aan om voor je eerste opstelling het starterspakket te kiezen. Met dit starterspakket heb je alle benodigdheden in huis om een robuuste opstelling te maken.

 

De onderdelen zijn getest en zorgvuldig uitgekozen voor een lange levensduur en optimale werking in combinatie met de Hayfall. Met het starterspakket heb je alles wat je nodig hebt om een opstelling te maken voor het automatisch laten vallen van een hooinet.

 

Als je liever alleen het apparaat wilt, kun je de Hayfall zonder starterspakket bestellen, deze wordt standaard geleverd inclusief 4 penlite batterijen. Je zorgt dan zelf voor touw, haken en katrollen (verkrijgbaar bij de meeste doe-het-zelf zaken).

 

Capaciteit Hayfall

 

Er kan maximaal 10kg trekkracht op de klem van de Hayfall komen te staan, wordt dit meer dan zal de klem vanzelf open gaan. Dit is een beveiliging zonder het apparaat hiermee te beschadigen. Bij een standaard opstelling kun je dus in totaal 10kg hooi ophangen. Met behulp van extra katrollen kan je de capaciteit opschroeven.

 

Er kan één touw tegelijk in het apparaat, maar vanuit het basistouw kun je ook meerdere touwen aansluiten. Zo kan je bijvoorbeeld een opstelling maken met 3 hooinetten, per hooinet kan dan makkelijk 3kg hooi (en nog meer bij gebruik van extra katrollen).

 

Advies over jouw specifieke situatie? Stuur een WhatsApp bericht naar 085-0041513 met een foto van je paddock of stal, we denken graag met je mee.

 

PaddockTweaks heeft meer handige oplossingen om efficienter te voeren dankzij automatisering, kijk ook eens bij onze andere advertenties en op onze website ter inspiratie!

 


Tags: Hooivoerautomaat, Ruwvoerautomaat, Paardenvoeding, Paardenvoerautomaat, Stalautomaten, DIY, Buitenmodel, Wandmodel, Hoekmodel, Paardengezondheid, Slowfeedernet, Flexibel voeren, Duurzame materialen, Batterijgevoed, Eenvoudige installatie, Maatwerk, Tijdbesparing, Huurinkomsten, Paardenverzorging, Geautomatiseerd ruwvoeren, Pensionhouder, Hooi, Ruwvoer

Advertentienummer: a1496200892