Witte pauwen | Deskundig advies | verschillende leeftijden!

Op aanvraag
2427sinds 13 apr. '24, 16:12
Deel via
of

Kenmerken

GeslachtMeerdere dieren

Beschrijving

Te koop: Witte pauwen, jong en volwassen
Lijkt het u leuk om pauwen te houden? Bij Dierenspecialist Hoogendoorn bent u zeker van deskundig advies. Afgelopen jaren hebben we veel klanten blij kunnen maken met prachtige pauwen, de uitgebreide uitleg bij aanschaf en mogelijkheid tot vragen stellen wordt erg gewaardeerd.

Over de witte pauw
De witte pauw is een zeldzaam soort. De kleur van zowel de haan als hen zijn exact hetzelfde. Volwassen mannelijke dieren kunnen, inclusief hun staart, ruim 2 meter lang worden. Vrouwtjes zijn kleiner dan 1 meter.
Wij raden aan om 1 haan met minstens 2 hennen te houden. Dit voorkomt dat de haan in het voorjaar op zoek gaat naar andere hennetjes.

Wanneer u bij Dierenspecialist Hoogendoorn pauwen koopt:
+ Onze pauwen worden preventief ontwormd en ontluisd bij binnenkomst.
+ Alle dierverblijven, benodigdheden en voeders zijn bij ons verkrijgbaar.
+ Nazorg: mocht er ooit iets met de dieren aan de hand zijn, schroom niet om contact met ons op te nemen, ook al heeft u de dieren jaren geleden bij ons aangeschaft! Onze dierverzorgers kunnen u perfect adviseren.
+ Veel soorten, enorme keuze. U heeft bij ons altijd keuze uit een ruim aantal pauwen (daarnaast veel andere dieren aanwezig). De meest voorkomende soorten zijn:
- Blauwe pauw
- Witte pauw
- Java pauw
- Bonte pauw


Bij aanschaf krijgt u een gratis handleiding voor de verzorging van de pauwen mee naar huis.

Interesse?
Als u op zoek bent naar een bepaald ras, bel of mail even van tevoren. Zo weet u zeker dat de pauwen die u zoekt er ook zijn.
Voor al uw afrastering, dieren, dierverblijven en benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u nog meer weten of hebt u advies nodig? Kom gerust een keertje langs, de koffie staat klaar!

Met vriendelijke groet,

Dierenspecialist Hoogendoorn
Benedenkerkseweg 107
2821 LB Stolwijk (onder Gouda)
Tel: 0182-342859

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 8.00 uur - 17.00 uur
Advertentienummer: m2103770889