Kombucha SCOBY + Starter (Restart Liquid) 80 g - 2.81 oz

Zie omschrijving
Verzenden
Verzenden voor € 1,00
110sinds 30 apr. '25, 16:37
Deel via
of

Beschrijving

Kombucha SCOBY + Starter (Restart Liquid) 80 g - 2.81 oz
Gemaakt met thee en hibiscus, vandaar de starterkleur.

Je kunt me ook vinden op Instagram en Facebook.

IK VERZEND ALLEEN PER LUCHT, VRAAG GEEN HANDGETEKENDE LEVERING AAN.

Kombucha SCOBY + Verzendkosten = € 12

BETALING
• WERO-app, Lydia, Lyf Pay of PayPal
• Bankoverschrijving

IK BIED OOK ANDERE STAMMEN VOOR FERMENTATIE AAN
• 40 g Fruitkefirkorrels
• 15 g Ginger Beer Plant GBP-korrels

KOMBUCHA SCOBY-INFORMATIE (80 g - 2,81 oz)
• Kombucha-soort + Starter (Herstartvloeistof) voor het starten en bereiden van kombuchadranken
• Kombucha-soort, gevoed met biologische gouden rietsuiker + een mix van 40% biologische zwarte thee, 40% biologische groene thee en 20% hibiscus, vandaar de kleur van de starter.
• Je kombucha SCOBY zal zich elke keer dat je hem maakt vermenigvuldigen.

KOMBUCHA
• Laat 8 g zwarte en/of groene thee trekken in 1 liter water van 90 °C en laat afkoelen. • Zodra het op kamertemperatuur is, zeef je het en doe je het in een pot.
• Voeg 80 g witte of goudbruine suiker toe en meng.
• Voeg 80 g SCOBY en de starter (primingvloeistof) toe.
• Dek je pot af met een fijnmazige doek en houd deze vast met een elastiek.
• Bewaar in de warmste kamer van je huis (minimaal 20 °C), uit de buurt van licht.
• Vang na 10 dagen de SCOBY en 20% van het volume van je pot op voor je volgende fermentatie.
• Giet de drank over in een drukbestendige fles.
• Laat de fles 1 tot 3 dagen op kamertemperatuur staan ​​voor een mousserende drank.
• De drank kan maximaal 2 maanden in de koelkast worden bewaard.

Opmerking: Zorg er altijd voor dat je tussen de 10% en 20% starter hebt van het totale volume dat je wilt bereiden.

FOTO NIET CONTRACTUEEL
Advertentienummer: m2263026972