ACTIE 2X5 LITER OLIJFOLIE VOOR 75,00 PURE GOLD EN GEZOND€ 45,00
Beschrijving
Na vele vragen van onze klanten hebben we nu ook uit het hart van Turkije hoogwaardige, kwaliteit van zijn uitmuntende en lekkerste, vooral gezonde olijfolie van Kristal beschikbaar .
Koude persing
Kristal regular 4 liter 48,00.
Kristal Olive Oil is een mix van extra vergine olijfolie van de Noord-Egeïsche kust en geraffineerde olijfolie die in onze faciliteiten wordt verwerkt. Het is niet chemisch verwerkt. Het vrije zuurgraadniveau is minder dan 0,5%. Aanbevolen voor alle soorten warme of koude maaltijden, evenals voor koken en frituren.
Eet smakelijk!!!....
Onze geïntegreerde continu-extractiemolen in Ayvalık, die in 2015 met al zijn processen werd vernieuwd, bedient olijventelers en -boeren niet alleen in de regio Ayvalık-Edremit, maar ook in de Egeïsche Zee. De olijven die uit de olijfgaarden worden geoogst en in kratten naar onze molen worden gebracht, worden na het plukken en wassen door een continu tweefasensysteem geleid om bladeren, takjes of aarde te verwijderen en vervolgens geperst tot een homogeen mengsel (de pasta) waaruit de olijfolie kan worden gewonnen. De pasta die ontstaat door het persen van de olijven bestaat uit een combinatie van vloeistof (olie en water) en vaste stoffen (pulp en pitten) en wordt vervolgens door de decanteermachine geleid om de olie, het pulp en het vruchtwater van elkaar te scheiden. Na dit proces wordt de resulterende olijfolie opnieuw op hoge snelheid gecentrifugeerd om het vruchtvlees van de olie te scheiden. De olijfolie wordt vervolgens gefilterd en opgeslagen in geschikte roestvrijstalen tanks bij temperaturen maximaal 18 °C (ongeveer 65 °F). Na voltooiing van het inkoopproces, gevolgd door fysieke analyses en sensorische evaluaties uitgevoerd door onze deskundige teams, wordt de olijfolie in roestvrijstalen tanks per vrachtwagen naar onze fabriek in Izmir-Bornova getransporteerd. In onze fabriek verkrijgen we extra vierge olijfolie door middel van koude extractie uit olijvenpasta bij temperaturen van maximaal 27 °C (ongeveer 80 °F).
Fabriek in Izmir-Bornova
Het raffineren van plantaardige oliën is een zeer kritisch proces dat technologische competentie en betrouwbaarheid vereist. Alle olijfolie die niet direct kan worden geconsumeerd, een hoge zuurgraad en sensorische defecten heeft en geclassificeerd is als "rauwe of lampante olijfolie", moet worden geraffineerd om eetbaar te zijn.
Onze fabriek in Bornova-Izmir werd in 2010 gemoderniseerd met alle productieprocessen en omgebouwd tot een geavanceerde, milieuvriendelijke raffinaderij en vulfaciliteit. In onze raffinaderij wordt ruwe olijfolie met behulp van waterdamptechnologie omgezet in geraffineerde olijfolie, zonder enig chemisch proces.
De verkregen geraffineerde olijfolie wordt vervolgens gemengd met extra vierge olijfolie uit de Noord-Egeïsche Zee en omgezet in olijfolie. Deze wordt vervolgens via roestvrijstalen leidingen naar onze vulfaciliteit getransporteerd en vervolgens verpakt voor verkoop. De extra vierge olijfolie, afkomstig van onze Ayvalık-fabriek en uit andere Turkse regio's, wordt opgeslagen in roestvrijstalen tanks bij temperaturen van maximaal 18 °C (ongeveer 65 °F). Onze deskundige teams voeren bij binnenkomst in de fabriek een zorgvuldige fysieke, chemische en sensorische analyse uit. Deze olijfolie wordt vervolgens via roestvrijstalen leidingen naar onze vulfaciliteit getransporteerd, gefilterd en zonder verdere verwerking verpakt.
Koude persing
Kristal regular 4 liter 48,00.
Kristal Olive Oil is een mix van extra vergine olijfolie van de Noord-Egeïsche kust en geraffineerde olijfolie die in onze faciliteiten wordt verwerkt. Het is niet chemisch verwerkt. Het vrije zuurgraadniveau is minder dan 0,5%. Aanbevolen voor alle soorten warme of koude maaltijden, evenals voor koken en frituren.
Eet smakelijk!!!....
Onze geïntegreerde continu-extractiemolen in Ayvalık, die in 2015 met al zijn processen werd vernieuwd, bedient olijventelers en -boeren niet alleen in de regio Ayvalık-Edremit, maar ook in de Egeïsche Zee. De olijven die uit de olijfgaarden worden geoogst en in kratten naar onze molen worden gebracht, worden na het plukken en wassen door een continu tweefasensysteem geleid om bladeren, takjes of aarde te verwijderen en vervolgens geperst tot een homogeen mengsel (de pasta) waaruit de olijfolie kan worden gewonnen. De pasta die ontstaat door het persen van de olijven bestaat uit een combinatie van vloeistof (olie en water) en vaste stoffen (pulp en pitten) en wordt vervolgens door de decanteermachine geleid om de olie, het pulp en het vruchtwater van elkaar te scheiden. Na dit proces wordt de resulterende olijfolie opnieuw op hoge snelheid gecentrifugeerd om het vruchtvlees van de olie te scheiden. De olijfolie wordt vervolgens gefilterd en opgeslagen in geschikte roestvrijstalen tanks bij temperaturen maximaal 18 °C (ongeveer 65 °F). Na voltooiing van het inkoopproces, gevolgd door fysieke analyses en sensorische evaluaties uitgevoerd door onze deskundige teams, wordt de olijfolie in roestvrijstalen tanks per vrachtwagen naar onze fabriek in Izmir-Bornova getransporteerd. In onze fabriek verkrijgen we extra vierge olijfolie door middel van koude extractie uit olijvenpasta bij temperaturen van maximaal 27 °C (ongeveer 80 °F).
Fabriek in Izmir-Bornova
Het raffineren van plantaardige oliën is een zeer kritisch proces dat technologische competentie en betrouwbaarheid vereist. Alle olijfolie die niet direct kan worden geconsumeerd, een hoge zuurgraad en sensorische defecten heeft en geclassificeerd is als "rauwe of lampante olijfolie", moet worden geraffineerd om eetbaar te zijn.
Onze fabriek in Bornova-Izmir werd in 2010 gemoderniseerd met alle productieprocessen en omgebouwd tot een geavanceerde, milieuvriendelijke raffinaderij en vulfaciliteit. In onze raffinaderij wordt ruwe olijfolie met behulp van waterdamptechnologie omgezet in geraffineerde olijfolie, zonder enig chemisch proces.
De verkregen geraffineerde olijfolie wordt vervolgens gemengd met extra vierge olijfolie uit de Noord-Egeïsche Zee en omgezet in olijfolie. Deze wordt vervolgens via roestvrijstalen leidingen naar onze vulfaciliteit getransporteerd en vervolgens verpakt voor verkoop. De extra vierge olijfolie, afkomstig van onze Ayvalık-fabriek en uit andere Turkse regio's, wordt opgeslagen in roestvrijstalen tanks bij temperaturen van maximaal 18 °C (ongeveer 65 °F). Onze deskundige teams voeren bij binnenkomst in de fabriek een zorgvuldige fysieke, chemische en sensorische analyse uit. Deze olijfolie wordt vervolgens via roestvrijstalen leidingen naar onze vulfaciliteit getransporteerd, gefilterd en zonder verdere verwerking verpakt.
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Arnhem
31x bekeken
0x bewaard
Sinds 18 okt '25
Advertentienummer: m2323728466
Populaire zoektermen
olijfolie marokkoolijfolie 5 literolijfolie persbier fust 50 litergratis levensmiddelenLevensmiddelenfust 30 literolijfoliefust 20 literolijfolie 5 literolijfolieolijfolie marokkogriekse olijfolie20 liter fustqute q rocker in Wipstoeltjesoud motorblok in Motor en Toebehorentijger te koop in Carnavalskleding en Verkleedspulleninstaplijst ford in Carrosserie en Plaatwerkaraya 17 in Brommeronderdelen | Oldtimersnsu maxi in Handleidingen en Instructieboekjeshobby -vloerverwarming in Caravan accessoiresbrouwersdam in Windsurfenstoer sober in Lampen | Lampenkappengasfornuis met oven rvs in Fornuizen