Sirius 8500 telescopische lichtmast 8,5 meter

€ 3.605,80
Ophalen of Verzenden
99422sinds 12 okt. '23, 08:52
Deel via
of

Kenmerken

TypeOverige typen
ConditieNieuw

Beschrijving

Ben je op zoek naar een compacte maar toch stabiele lichtmast voor op je bouwplaats of terrein? Deze lichtmast van 8,5 meter hoog, de Sirius 8500, is precies wat je nodig hebt. De lichtmast is snel te plaatsen en heeft dankzij de 200 watt LED-lampen ook een hoge lichtopbrengst.

 

Compact en stapelbaar: de ideale lichtmast voor transport en opslag

 

Onze Sirius 8500 telescopische lichtmast is ontworpen met mobiliteit in gedachten. Het compacte en stapelbare ontwerp maakt transport en opslag een fluitje van een cent. Dankzij de vorkheftrucksleuven aan beide zijden kan de lichtmast makkelijk worden verplaatst en gestapeld.

 

Veilig en efficiënt: gemakkelijke installatie en gebruik

 

De lichtmast is snel te plaatsen op de bouwplaats. De ballast zit in het frame waardoor je er geen werk mee hebt. Na het plaatsen is het enkel een kwestie van de mast opdraaien en een stekker in het stopcontact steken. De lichtmast is dan al klaar voor gebruik. Mocht je de mast op maximale hoogte gebruiken in een winderige omgeving, dan is er nog een mogelijkheid om deze met spankabels te schoren voor extra stabiliteit. Het frame is goed af te sluiten en de gevoelige delen zijn allemaal afgeschermd, waardoor de mast ook hufterproof is.

 

Betrouwbaarheid gegarandeerd: TÜV- en CE-certificering

 

De Sirius 8500-serie lichtmasten zijn voorzien van TÜV- en CE-certificaten, wat staat voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid. Deze certificeringen waarborgen betrouwbaarheid en naleving van internationale normen, zodat je de lichtmasten zonder zorgen kunt gebruiken.

 

Lichtmast als reclameobject: mogelijkheid tot plaatsen van reclameborden

 

Wij bieden een reclamebordenpakket aan dat past op de lichtmasten. Hiermee kun je de lichtmast je eigen uitstraling geven. Bestel je dit pakket erbij, dan monteren wij de borden voor je, wel zo makkelijk. De reclameborden kun je hieronder vinden en bestellen.Gemakkelijk en veilig online bestellen op nemaco.nl

  • Showroom in Nijverdal, Oldenzaal en Coevorden
  • Product op voorraad? Voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  • Snelle en veilige verzending
  • Beoordeeld met een 9.4
  • Totaalaanbieder in bouwmaterieel
  • Machine kapot? Wij verzorgen het onderhoud aan jouw materieel
  • 40+ monteurs staan klaar voor service en reparatie in onze eigen werkplaats

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0548 - 61 45 45. Onze specialisten helpen je graag. Neem ook een kijkje op onze website voor de meest recente aanbiedingen.

Advertentienummer: a1493414758