Gira sensotec bewegingsmelders (Gira 236603)

€ 125,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
654sinds 6 mei. '24, 08:22
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
TypeSchakelaar

Beschrijving

Gaan weg ivm verhuizing, deze zijn destijds slechts 3 weken in gebruik geweest. 

Ik heb er 4, prijs is per stuk, liefst alle 4 tegelijk overnemen tegen goed bod. 

Gira Sensotec bewegingsmelder 236603

Gira Sensotec en Sensotec LED brengen overal eenvoudig licht in de duisternis. De innovatieve Sensotec schakelaars zijn voorzien van hoogfrequente sensoren voor een uitstekende bewegingsdetectie. Zo zorgt Gira Sensotec automatisch voor meer veiligheid en oriëntatie in het donker. Wanneer de sensor een beweging in een vooraf gedefinieerd detectie­bereik op grote afstand herkent schakelt de ruimteverlichting gedimd in.
Dankzij zijn vlakke design past Gira Sensotec perfect op iedere wand. De bewegingssensor kan worden afgewerkt een afdekraam uit de volgende series: E2, Systeem 55 en - met adapterraam- F100.
Kenmerken Gira Sensotec bewegingsmelder 236603Deze Sensotec van Gira is een actieve bewegingsmelder. De bewegingsmelder is geschikt voor het automatisch gedimd schakelen (0 tot 100 %) van de ruimteverlichting, afhankelijk van bewegingen veraf en de omgevingslichtsterkte. Een beweging dichtbij schakelt de ruimteverlichting ongedimd in, hiervoor is een kleine handbeweging al voldoende. Zo wordt licht inschakelen wel heel comfortabel en eenvoudig, zeker voor mensen met fysieke beperkingen. Zowel de gevoeligheid van de detectie veraf als de inschakelsterkte van de ruimteverlichting is instelbaar. Ook is het mogelijk de individuele nalooptijd in te stellen. Gira Sensotec dient, net zoals een gewone schakelaar, op een hoogte van 1,10m te worden gemonteerd. Het bereik dekt in het vrije veld een oppervlak van 4x6m. Door gebruik te maken van reflecterende signalen kan deze reikwijdte worden vergroot. Verder is de Gira Sensotec geschikt voor het gedimd schakelen van gloeilampen, HV-halogeenlampen en dimbare HV-LED-lampen (retrofit).
Advertentienummer: m2112034045