GIETVLOER PRIJZEN NU VEEL GOEDKOPER Tot Wel 33% ! *)

Gratis
11970195sinds 4 nov. '20, 12:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

BEZOEK WEBSITE.!.!.( 100% Zeker De Beste Prijzen Aanvragen ).!.!.

..Snelle Levering..Div. Aanbiedingen..Professionele Montage..Vrijblijvende Prijsopgaaf..

GIETVLOER SOORTEN

  • Een vloer met structuur: de goedkoopste optie is een steentapijt gevolgd door een troffelvloer. Deze vloeren bestaan uit steenkorrels gemengd met hars. Deze korrels zijn bij steentapijt vloeren groter waardoor het een grover uiterlijk krijgt. U zult bij deze twee opties altijd een structuur zien in de vloer en als deze stenen niet met een toplaag worden afgewerkt, kunt u deze ook voelen. Steentapijt- en troffelvloeren worden om deze reden ook soms niet onder de noemer gietvloer geplaatst; ze missen het gladde egale uiterlijk waar gietvloeren om bekend staan.
  • Een gladde, harde vloer: wilt u wel graag dit gladde en structuurloze uiterlijk dan is een epoxyvloer een oplossing. U betaalt hier niet de hoofdprijs voor, maar het resultaat is schitterend. Een nadeel van epoxyhars is dat het erg hard is, dus gevoelig voor scheuren indien de ondervloer niet egaal is. Aan de andere kant is het bestendig tegen intensief gebruik en het morsen van zuren, chemicaliën en water. Om deze redenen vindt u epoxyvloeren vaak terug in parkeergarages en fabrieken.
  • De perfecte gietvloer voor thuis: voor gebruik binnenshuis is polyurethaanhars het perfecte materiaal. De kosten zijn iets hoger dan voor epoxy, maar het materiaal is flexibeler en zal dus minder snel scheuren. Ook als u kinderen heeft, is dit een betere optie, omdat het minder hard is en dus ook minder gehorig. Polyurethaan wordt steeds vaker toegepast binnenshuis, kan gegoten worden in een verscheidenheid van kleuren en patronen en geeft uw vloer een naadloze en moderne uitstraling.

Gratis Offertes Besparen U Veel Geld !

Alvast bedankt voor uw moeite, Henry

(Ref: Gietvloeren, pvc vloer, prijs gietvloer, prijs pvc vloer)

Advertentienummer: a1357563985