Latex spuiten | Paasactie! | offerte in 30 sec spoed?

€ 4,00
39610sinds 15 mar. '24, 06:51
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Wij spuiten bij particulieren en bedrijven in Nederland, België en het grensgebied van Duitsland tegen een scherp & transparant tarief. 

Whatsapp 06-40639094 

Zakelijke klanten 50% = 100% aftrekbaar 

  • bezoek de website voor meer informatie
  • Betalingsmogelijkheden IN3 (3 termijnen* / 60 dagen)
  • Nederland Duitsland België

Geen rare fratsen achteraf, komen we binnenkort ook bij u airless latex spuiten? Bezoek de website voor een calculatie op maat.

Website: https://alleenspuiten.nl  

Offerte: https://alleenspuiten.nl/airless-latex-spuiten

Airless latex spuiten is een moderne en efficiënte manier om grote oppervlakken te verven, zoals muren, plafonds en wanden. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze techniek:

  1. Tijdbesparing: Airless spuiten is veel sneller dan handmatig rollen met een verfroller. Dit is vooral gunstig voor u als u snel weer gebruik wilt maken van de ruimte.

  2. Kostenbesparing: Het gebruik van een airless verfspuit kan tot wel 30% tot 40% goedkoper zijn dan traditioneel verven met een roller. Dit komt doordat je met een spuit veel minder mankracht en dus minder manuren nodig hebt dan met regulier rollen.

  3. Strak resultaat: Bij airless spuiten krijg je een zeer egaal, strak en streeploos resultaat. Je ziet niet waar het verven begonnen of geëindigd is, wat zorgt voor een professionele afwerking.

Kortom, airless latex spuiten is een slimme keuze voor wie snel, efficiënt en met een mooi resultaat wil verven!

Airless spuiten is een verfspuitsysteem die daarom bij uitstek ook geschikt is voor grote oppervlakken waar zowel snelheid en kwaliteit een belangrijke vereiste is. Verf wordt onder hoge druk door een mondstuk geduwd waardoor de deeltjes in kleine druppeltjes worden verneveld en zo de verf aan het oppervlak bindt. We hebben zo al 1000-den vierkante meters beton, metaal, steen en hout gespoten. We werken in zowel de particuliere als zakelijke sector echter hanteren we een minimum van 100m2. Als het moet worden gespoten, geef ons dan gerust een seintje we werken in Nederland, België en het grensgebied van Duitsland.

 

 

 

 

Keysearches:

schilder gezocht? Spuiter gevonden

Stucadoor klaar spuiter erin!

Stukadoor geweest airless latex spuiter erin!

Advertentienummer: a1499767280