MAIA | Nieuwe Circe Cycles Morpheus (Hase Pino alternatief)

Zie omschrijving
Ophalen
5825sinds 5 jul. '23, 11:12
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Aantal versnellingen10 tot 15 versnellingen
MerkOverige merken

Beschrijving

Nieuwe Circe Cycles Morpheus met Shimano Alfine 11 versnellingsnaaf.

Nu, compleet voor EUR 4500. Eventueel met elektrische ondersteuning (Pendix 500Wh accu), EUR 6500,--

Maak een afspraak om onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden te bespreken!

Ref. nr.: 5150

Maia bikes en trikes
Zuidhaven 29
4761 CR Zevenbergen
Tel: (0168) 37 16 71

Maia bikes & trikes, gevestigd in Zevenbergen, is de grootste driewielfietsenwinkel van Nederland, de leukste fietsenwinkel van de gemeente Moerdijk en dé ligfietsspecialist en tandemspecialist van de zuidelijke en oostelijke Randstad, Noord-Brabant, Zeeland en geheel Vlaanderen. Wij zijn gespecialiseerd in ligfietsen, tandems, trikes en driewielfietsen, uiteraard ook met elektrische ondersteuning.

Onze passie begint bij het fietsen. Vanuit deze passie wil Maia bikes & trikes de mobiliteit per fiets bevorderen. En dan hoeft niet altijd de ligfiets te zijn.
Gaan waar je wilt, hoe lang je wilt en hoe ver je wilt, ondanks kleine of grote beperkingen, is belangrijk voor het persoonlijke welbevinden. Voortbewegen door (voornamelijk) menskracht is belangrijk voor jezelf, voor de natuur, voor de mensen om je heen en voor ons leefklimaat.
Dat kan op een tweewieler ligfiets, maar natuurlijk ook op een sportieve driewielfiets (trike). Kom bij ons langs in onze winkel om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en de fietsen te zien en te proberen. U zult versteld staan van wat er mogelijk is!

U bent ook altijd welkom bij ons in de winkel!
Advertentienummer: m1996245591