100x DJI Mini 4 Pro in voorraad vanaf €799 / €999 / €1129

€ 799,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,95
16690164sinds 26 sep. '23, 13:35
Deel via
of

Kenmerken

TypeQuadcopter of Multicopter
ConditieNieuw
Type motorElektro
EigenschappenMet camera, RTF (Ready to Fly)

Beschrijving

DJI Mini 4 Pro Fly More Combo met RC331 Smart Controller €1129!

Wilt u een drone inruilen tegen de nieuwe DJI Mini 4 Pro dan is dat natuurlijk mogelijk. Stuur dan foto’s en informatie naar jasper@toemen.nl en krijg binnen 24 uur een inruilprijs!

De DJI Mini serie staat bekend om de hoge prestaties in een compact formaat. En fijn aan de mini-drones van DJI is dat ze onder de 250 gram zijn. Een belangrijk gewicht, omdat je hiermee geen officieel Europees dronebewijs nodig hebt om te mogen vliegen. DJI heeft de mini-serie nu uitgebreid met een nieuwe topper: de DJI Mini 4 Pro. Een spectaculaire drone die kan opnemen met een resolutie van 4K met 100 frames per seconde. Een tweede belangrijke vernieuwing is dat de drone in staat is om waypoint missies uit te voeren. Ideaal om zelf volledig te kunnen focussen op het filmen terwijl de drone een route aflegt.

Verbeterde camera

Een groot pluspunt van de DJI Mini 4 Pro is de nieuwe camera. Net als eerdere minidrones film je met 4K resolutie, maar dit keer doe je dat met 100 frames per seconde. Dat biedt veel meer mogelijkheden in de nabewerking, bijvoorbeeld om slowmotion effecten aan je video’s toe te voegen. De camera biedt ook de mogelijkheid tot HDR-beelden, waarmee verschillende beelden worden gecombineerd tot de beste balans van licht en schaduw. Foto’s neem je op met een resolutie van 48 Megapixels.

Prachtige nachtbeelden

Deze drone heeft een sterke update gehad als het aankomt op nachtelijke opnamen. De camera registreert nog steeds geweldige details als het donker is, zodat je bijvoorbeeld skylines schitterend in beeld kunt brengen. De beelden zijn haarscherp en maken het mogelijk om dag en nacht vast te leggen.

Obstakeldetectie in alle richtingen

De mogelijkheden voor drones nemen alsmaar toe en zeker met een compact model als de DJI Mini 4 Pro kun je werkelijk overal uit de voeten. Des te belangrijker is het dat de drone is voorzien van goede obstakeldetectie. Daar heeft DJI extra aan gewerkt bij dit model met als resultaat dat de detectie van obstakels in alle richtingen plaatsvindt. De drone zal bij herkenning van obstakels deze automatisch ontwijken, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de drone ergens tegenaan vliegt. En jij je volledig kunt richten op het maken van de meest prachtige beelden vanuit de lucht.

Nieuw: waypoints

Eerdere DJI mini-drones hadden al volop mogelijkheden om objecten te volgen, maar nieuw is de mogelijkheid tot waypoints. Kort gezegd kun je hiermee een aantal punten op de kaart aanwijzen waar de drone naartoe moet vliegen. Vervolgens zal de drone automatisch deze route volgen, zodat jij vervolgens alle tijd hebt om het perfecte plaatje te schieten. Naast waypoints kun je met de DJI Mini 4 Pro ook weer gebruik maken van Focus Track om jouw object perfect in beeld te brengen.

ActiveTrack 360

Een nieuwe functie van de DJI Mini 4 Pro is ActiveTrack 360. Hiermee kun je gemakkelijk als een professional jouw object volgen, zonder dat je de drone zelf hoeft aan te sturen. Het resultaat zijn verbluffende beelden die jouw video een extra dimensie geven.

Lange vliegtijd

Niets is zo vervelend als een batterij die snel leeg gaat, waardoor je steeds weer je vlucht moet afbreken om de batterij te vervangen. Bij de DJI Mini 4 Pro is dit niet nodig, dankzij de lange vliegtijd van maar liefst 34 minuten. Normaal gesproken zou dit ruim voldoende moeten zijn om jouw favoriete beelden te schieten. Maar wil je toch nog langer kunnen doorvliegen, kies dan voor de variant van deze drone met extra batterijen.

Uitstekende beeldoverdracht tot 20 km

Een belangrijke feature waar DJI constant aan werkt, is de Full HD videotransmissie. Zodat je altijd en overal een perfecte stabiele verbinding hebt tussen de drone en de controller als het gaat om doorsturen van beelden. Want je wilt natuurlijk weten wat je precies filmt of fotografeert. Bij de DJI Mini 4 Pro geniet je van een Full HD videotransmissie tot maar liefst 20 kilometer afstand dankzij O4 technologie.

DJI RC151 afstandsbediening of Smart Controller

De DJI Mini 4 Pro wordt standaard geleverd met een afstandsbediening, maar het is aan jou welke variant je hiervoor kiest. De goedkoopste optie is de drone inclusief de DJI RC151 controller. Deze controller werkt intuïtief en hierbij gebruik je je smartphone om de beelden van de drone te bekijken. Wil je liever een controller met ingebouwd beeldscherm om de beelden te streamen, ga dan voor de variant met de DJI RC331 Smart Controller. Deze controller heeft daarnaast een aantal extra features als realtime telemetriegegevens.

DJI Fly More Combo

Wil je echt alles uit de DJI Mini 4 Pro halen, kies dan voor de DJI Mini 4 Pro Fly More Combo. Hiermee ontvang je niet alleen de drone, maar ook een set van drie batterijen inclusief handige oplaaddock, een opbergtas, extra propellers, extra kabeltjes en nog veel meer accessoires die je in één keer klaar maken voor nieuwe drone-avonturen.

Specificaties

 • Camerasensor: 1/1.3” CMOS
 • HDR: Ja
 • Maximale fotoresolutie: 48 mp
 • Maximale videoresolutie: 4K met 100 frames per seconde
 • Digitale zoom: maximaal 4x
 • Controller: DJI RC 151 of RC 331
 • Videotransmissie: O4 (tot 20 km)
 • QuickShots: ja
 • ActiveTrack 360: ja
 • Obstakeldetectie: sensoren rondom
 • Maximale vliegtijd: 34 minuten
 • Gewicht: <249 gram
 • Afmetingen: 148 x 94 x 64 mm (ingeklapt), 298 x 373 x 101 mm (uitgeklapt)
 • Maximale snelheid opstijgen: 5 meter per seconde
 • Maximale snelheid dalen: 5 meter per seconde
 • Maximale snelheid: 16 meter per seconde
 • Maximale opstijghoogte: 4000 m
 • Videocodec: H.264 & H.265
 • Fotoformaat: JPEG / RAW
 • Videoformaat: MP4
 • Stabilisatie: 3-assig
 • Batterijcapaciteit: 2590 mAh (Intelligent Flight Battery), 3850 mAh (Intelligent Flight Battery Plus)

Openingstijden

Maandag: 12.00 tot 18.00

Dinsdag: 09.30 tot 18.00

Woensdag: 09.30 tot 18.00

Donderdag: 09.30 tot 18.00

Vrijdag: 09.30 tot 20.00

Zaterdag: 09.30 tot 18.00

Zondag: 11.00 tot 17.00 (eerste zondag van de maand)


Adres van onze locatie:

Toemen Modelsport

Dorpsstraat 17

5061HH Oisterwijk

Nederland

Advertentienummer: a1492925809