Industrie Naaimachines Juki Brother Adler Durkopp Pfaff enz

Zie omschrijving
Ophalen
1692881084sinds 21 okt. '15, 12:55
Deel via
of

Kenmerken

TypeNaaimachine
ConditieZo goed als nieuw
EigenschappenIndustrieel

Beschrijving


Jack Naaimachines Een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.
Kwaliteit, netheid en garantie voor een scherpe prijs.

Wij hebben voor u gebruikte maar nette industriële naaimachines voor het bewerken van leer, zeildoek, tentdoek, paardendekens, canvas doek en textiel van merken zoals:Pfaff, Adler, Durkopp, Singer, Juki, Brother, Global, Yamato, Lewis, Enz.

Veel verschillende naaimachines staan bij ons op voorraad: rechtstikkers, lockmachines, drievoudig transport, kettingsteek, blindzoom, zig zag, onderdek, zuil, dubbelnaalds, knoopaanzet, knoopsgat enz. Mocht er geen geschikte machine tussen staan, kunnen we kijken of wij op korte termijn toch een geschikte machine voor u kunnen leveren.

Onze machines worden compleet geleverd met motor, tafelblad, onderstel, garenstandaard, spoelopwinder, spoeltjes, naalden enz.

Bij een bezoek aan onze winkel wordt er uitgebreid uitleg/instructie gegeven over de machines en laten wij graag de werking aan u zien

Let op ! Elke Naaimachine heeft (net als mensen) zijn kwaliteiten maar ook zijn beperkingen. Allesstikkers bestaan niet! Om zware stoffen als leer, zeil- en tentdoek, canvas en/of paardendekens te kunnen stikken, heeft u een machine met een dubbel of drievoudig transport nodig. Dus laat u niks wijs maken, met een machine met een enkel transportsysteem kunt u geen goed resultaat bereiken. Ook niet wanneer deze is voorzien van een stappenmotor waarmee je langzaam kunt stikken. Om leren tassen te kunnen stikken adviseren wij om een drievoudig transportsysteem te kiezen waarmee je ook achteruit kan stikken voor het afhechten.

Naast 25 jaar ervaring in de naaimachine branche zij wij van Jack Naaimachines al ruim 11 jaar actief op marktplaats. Wij bezitten een gedegen vakkennis en nemen de tijd om u te voorzien van een deskundig advies.

U bent alle dagen van de week op afspraak tussen 9.00 en 21.00 uur van harte welkom. Zo kunt u zich geheel vrijblijvend oriënteren op ons aanbod en hebben wij de tijd om u desgewenst uitgebreid voor te lichten. U kunt bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw naaimachine. Ook kunt u uw oude industriële naaimachine bij ons aanbieden of inruilen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons het beste even bellen 0640010607.

.Bekijk ook onze website WWW.JACKNAAIMACHINES.NL

 

Advertentienummer: a1038380972
Overige advertenties van Jack Naaimachines
Meer van Jack Naaimachines