2018 Panini World Cup Kylian Mbappe PSA 10 pink back ROOKIE

€ 89,99
Verzenden
2786sinds 19 jan. '24, 17:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Verrijk je collectie met deze schitterende 2018 Panini World Cup Kylian Mbappé kaart, met een opvallende roze achterkant. Deze kaart is een eerbetoon aan de spectaculaire prestaties van Mbappé tijdens het Wereldkampioenschap van 2018, waar hij zichzelf vestigde als een van de rijzende sterren in het internationale voetbal.

Met een indrukwekkende PSA 10 beoordeling is deze kaart een symbool van perfectie in kwaliteit en staat. Het is een must-have voor zowel fans van Kylian Mbappé als verzamelaars van voetbalmemorabilia. Deze kaart is niet alleen een prachtige weergave van een van de meest getalenteerde jonge spelers in het moderne voetbal, maar ook een potentieel waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

De roze achterkant van de kaart voegt een unieke esthetische toe en onderscheidt het van andere kaarten, waardoor het een opvallend en gewild item is. Deze kaart is een fantastische manier om een van de meest opwindende momenten in recente voetbalgeschiedenis te herinneren en te vieren.

Of je nu een enthousiaste verzamelaar bent of gewoon een bewonderaar van Kylian Mbappé's talent, deze kaart is een uitstekende keuze. Voeg de 2018 Panini World Cup Kylian Mbappé kaart met PSA 10 beoordeling en pink back nu toe aan je collectie, en bezit een stukje van de opkomende legende van een van de meest opwindende spelers in het voetbal.Advertentienummer: a1497711415