2018 Panini World Cup Marcus Rashford PSA 9 Black back

€ 39,99
Verzenden
4065sinds 19 jan. '24, 17:01
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Voeg een essentieel stukje voetbalhistorie toe aan je collectie met de 2018 Panini World Cup Marcus Rashford kaart, beoordeeld met een indrukwekkende PSA 9. Deze kaart is een eerbetoon aan de opkomende ster van het Engelse voetbal, die zich tijdens het wereldkampioenschap van 2018 als een sleutelspeler heeft bewezen.

Met zijn PSA 9 beoordeling is deze kaart in een uitstekende staat, wat haar een uitstekende keuze maakt voor zowel serieuze verzamelaars als fans van Marcus Rashford. De hoge kwaliteit en het behoud van deze kaart maken haar tot een begeerlijk item voor iedereen die interesse heeft in het verzamelen van voetbalmemorabilia.

Rashford's bijdrage aan het Engelse team tijdens het WK 2018 was onmiskenbaar. Zijn dynamische speelstijl en opvallende prestaties op het veld worden prachtig vastgelegd in deze kaart, waardoor het een waardevolle herinnering is aan zijn vroege carrière.

Deze 2018 Panini World Cup Marcus Rashford kaart is een fantastische manier om een jong talent te vieren wiens carrière alleen maar veelbelovend lijkt te worden. Het is een uitstekende aanvulling op elke voetbalcollectie en biedt een unieke kans om een stukje van de moderne voetbalgeschiedenis in huis te halen.

Voeg deze hoogwaardige Marcus Rashford kaart nu toe aan je collectie en bezit een herinnering aan een van de meest spannende jonge spelers in het hedendaagse voetbal.Advertentienummer: a1497711417