Thredo Pokémon Kaarten Verzamelmap / map Voor 180 Kaarten

€ 24,95
Verzenden
333427sinds 1 aug. '23, 10:39
Deel via
of

Kenmerken

TypeBoek of Catalogus
ConditieNieuw

Beschrijving


Met de Premium Pokémon verzamelmap van Thredo bescherm en behoud de waarde van al jouw Pokémon kaarten. De map is van zeer hoge kwaliteit met ritssluiting. Geschikt voor 180 kaarten waaronder Pokémon, Magic the Gathering en Yu-gi-yo. Verzamelkaarten kunnen zowel met als zonder sleeve worden opgeslagen in de map.

180 Kaarten
De verzamelmap van Thredo is uitgerust met 20 pagina's waar op elke pagina ruimte is voor 9 kaarten, in totaal 180 kaarten. De map is zeer geschikt voor elke fanatieke Pokémon verzamelaar door de hoge kwaliteit en ruimte voor de kaarten.

Voordelen
- Hoge kwaliteit verzamelmap met ritssluiting
- 20 pagina's met elk 9 vakken (totaal ruimte voor 180 kaarten)
- Antislip oppervlak
- Zijwaartse kaart insteek waardoor de kaarten er niet uitvallen bij het openslaan of meenemen van het verzamelalbum

Waardevermindering
Heel herkenbaar, al jouw Pokémon kaarten slingeren door het huis en worden stoffig. Sommige kaarten beschadigen zelfs, met als gevolg waardevermindering. Jij als échte verzamelaar laat dit niet gebeuren en zorgt ervoor dat je Pokémon kaarten veilig zijn opgeborgen in de verzamelmap van Thredo Met deze stevige maar chique verzamelmap blijven de kaarten perfect beschermt, stofvrij en van vocht vandaan gehouden.

Gegarandeerd kwaliteit
Bij aankoop van een Thredo product ben je altijd voorzien van een kwalitatief product met garantie. De standaard voor onze producten ligt erg hoog en tevens zullen wij altijd voor de beste prijs-kwaliteit verhouding zorgen.

Ook geschikt voor:
Cardfight!! Vanguard
Duel Masters
Force Of Will
Game of Thrones
Legend of the Five Rings
Magic The Gathering
Match Attax Football Cards
Panini XL voetbalkaarten
Star Wars X-Wing
WoW
Yu-Gi-Oh!Advertentienummer: a1487779740