LP meubel kast, voor platenspeler, versterker & veel vinyl

€ 460,00
Ophalen
76331sinds 21 sep. '23, 08:56
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
Categorie-suggestieAudiomeubel

Beschrijving

Mooi compact houten lp meubel met plaats voor veel platen, een versterker en een platenspeler! Met de platenbak is het makkelijk browsen door je nieuwste aanwinsten of de beste albums uit je collectie en je kunt gelijk een mooie cover etaleren! Met de vakken eronder heb je dan nog veel ruimte voor de rest van je collectie, in totaal kun je zo’n 175-275 LP’s kwijt in dit meubel!

Dit meubel is momenteel niet op voorraad, maar stuur even een berichtje als je hem wilt bestellen, dan ga ik er mee aan de slag en staat hij met 4-6 weken voor je klaar!

Zelf ben ik ook een fervent muziekverzamelaar. Door de jaren heen heb ik, in eerste instantie als hobby, al heel wat kasten ontworpen en gemaakt voor mijn altijd groeiende collectie. Dit omdat er in de woonwinkels weinig mooie en tegelijkertijd praktische meubels te vinden zijn. Inmiddels is de hobby uitgegroeid tot een fulltime baan en staan er al ruim 500 Plaatwerk Design meubels verspreid door het hele land!

Het meubel is gemaakt van Fins vuren multiplex en is stevig, netjes afgewerkt en is tweemaal behandeld met matte transparante lak voor extra bescherming. Het onderstel en de tussenrand zijn gemaakt van zwart gelakt vurenhout. Daarnaast is het ook mogelijk om het meubel te beitsen (530 euro, op een na laatste foto (15)) of hem te maken van eikenfineer (740 euro, laatste foto (16))

De afmetingen van het meubel zijn te vinden in de foto's.
De afmetingen van de versterker in de foto zijn: 44x26,5x13cm
De afmetingen van de platenspeler in de foto zijn: 35x34,5x10cm

Kijk ook bij mijn andere advertenties voor meer meubels. Heb je eigen ideeën of wil je een iets andere kast, bijvoorbeeld een groter versterkervak, een deurtje of een extra laag voor platen, stel gerust vragen, er is veel mogelijk of kijk eens op mijn facebook- of instagrampagina @plaatwerkdesign voor inspiratie!

Verzenden is helaas niet mogelijk

platenspeler – vinyl – multiplex – new modern – design – origineel – lp – audiomeubel – versterker – pick-up – eikenfineer – platen – kast retro – Dressoir – handwerk – platencollectie – maatwerk – vinylcollectie - industrieel – retro – 7 inch – 12 inch – handgemaakt – platenspelermeubel – homemade – hairpin – platenmeubel – Eiken – Records – Dutch Design - lpmeubel - LP Meubel - vinylmeubel - vinylkast - lpkast - platenkast - platenspelerkast - platen kast
Advertentienummer: m2024829503