GGM Gastro | MIYABI 5000 MCD 67 - Santoku mes - Lemmet: |

€ 348,66
Verzenden
221sinds 11 feb. '24, 19:45
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

GGM Gastro | MIYABI 5000 MCD 67 - Santoku mes - Lemmet: |

Snijden zonder moeite

  • Gemaakt in Japan
  • CRYODOR® lemmet - bestaande uit 132 lagen staal omgeven door een kernlaag van MC66 poederstaal. Gehard in een speciaal proces (waaronder ijsharden bij -196 °C), wat zorgt voor extreme hardheid (ca. 66 HRC).
  • Tweesnijdend lemmet met Japans lemmetprofiel en ultrascherpe Honbazuke trekker. Elk lemmet is met de hand geslepen tot een ultrascherpe hoek van 9,5° tot 12°.
  • Handvat gemaakt van uniek "Black Maple" hout in een traditionele "D" vorm. De logostift in mozaïekdesign dient als blikvanger en wordt aangevuld door de elegant vormgegeven eindkap. Optimale balans tussen handvat en mes
  • Het mes is gemaakt in het Japanse centrum van zwaard- en messenmakerij Seki. Het combineert Japanse schoonheid en scherpte

Uitvoering

  • Bladlengte: 180 mm
  • MIYABI 5000 MCD 67: Deze messen laten op indrukwekkende wijze zien wat Damascusmessen zo fascinerend maakt: het Flower Damascuspatroon en het 132-lagen Damascusstaal met Honbazuke trekker.
  • Santoku is Japans en betekent "drie deugden". De naam verwijst naar de drie soorten voedsel waarvoor de Santoku bijzonder geschikt is: vis, vlees en groenten.

Richtlijnen

  • Uiteraard geproduceerd volgens de richtlijnen voor hygiëne en veiligheid
  • Artikel draagt CE-markering in overeenstemming met de richtlijn
  • Materiaal voldoet aan de Europese voedingsmiddelennormen
| GGM Gastro | MIYABI 5000 MCD 67 - Santoku mes - Lemmet:

Over GGM Gastro
Hoogwaardige apparatuur, professioneel advies, en maatwerk tegen de beste prijzen. Dat is waar wij voor staan!
Al meer dan 15 jaar voorzien wij de grootschalige gastronomie van professionele apparatuur. Wij zijn een Duits bedrijf dat schittert door constante vooruitgang en zijn nu zelfs Europees marktleider voor gastronomieapparatuur en keukenaccessoires.
Wat zijn de nieuwste trends in de gastronomie? Welke innovaties zijn er? Hoe kunnen we het werk van de gastronoom makkelijker maken? Met al deze vragen in het achterhoofd zijn we op een wereldwijde zoektocht naar de nieuwste en beste producten voor de industrie.
Advertentienummer: a1498466934