Apple USB SuperDrive - Externe DVD / CD Rom speler (USB-A)Gereserveerd
Jamie Oliver kaasplank (leisteen)
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
120sinds 7 mei. '25, 07:17
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
MateriaalOverige materialen
Beschrijving
Jamie Oliver kaasplank van leisteen (zonder mes)
Afmetingen: 30 x25 cm
Om met krijt de soorten kaas op te kunnen kalken ✍🏽
Jamie Oliver
LEISTENEN KAASPLANK SET
Krijt de kaassoort op dit briljante leistenen bord zodat gasten de geitenkaas van de schapenkaas en de Emmentaler van de Edammer kaas kunnen onderscheiden.
Het natuurlijke leisteen staat indrukwekkend.
Bij het maken van een kaasplank, zijn hier een paar dingen om over na te denken:
Koop niet te veel kazen. Vier soorten zijn genoeg. Probeer bij het kopen een goede mix van smaken en texturen te krijgen, van koeien-, geiten- of schapenkaas, van zacht en romig tot hard en pittig.
Leg de kazen op de plank met de mildste op 6 uur, dan de volgende mildere op 9 uur, enzovoort. Moedig je gasten aan om van mild naar sterk te eten zodat sterke kazen de smaak van mildere kazen niet overheersen. Druiven en selderij zijn klassieke combinaties met kaas en werken als palate cleansers. Andere goede combinaties zijn dadels, vijgen, Cox- en russetappels of peren. Deze passen goed bij hartige of zoute kazen zoals pecorino of parmezaan.
Amandelen en hazelnoten passen goed bij sterk smakende of blauwe kazen, en chutneys zijn ook geweldig.
Aan het eind van de dag is er geen goed of fout — probeer dingen uit en vertrouw op je gevoel voor goede combinaties.
Was het bord en mes in warm zeepwater, want ze zijn niet vaatwasserbestendig.
Afmetingen: 30 x25 cm
Om met krijt de soorten kaas op te kunnen kalken ✍🏽
Jamie Oliver
LEISTENEN KAASPLANK SET
Krijt de kaassoort op dit briljante leistenen bord zodat gasten de geitenkaas van de schapenkaas en de Emmentaler van de Edammer kaas kunnen onderscheiden.
Het natuurlijke leisteen staat indrukwekkend.
Bij het maken van een kaasplank, zijn hier een paar dingen om over na te denken:
Koop niet te veel kazen. Vier soorten zijn genoeg. Probeer bij het kopen een goede mix van smaken en texturen te krijgen, van koeien-, geiten- of schapenkaas, van zacht en romig tot hard en pittig.
Leg de kazen op de plank met de mildste op 6 uur, dan de volgende mildere op 9 uur, enzovoort. Moedig je gasten aan om van mild naar sterk te eten zodat sterke kazen de smaak van mildere kazen niet overheersen. Druiven en selderij zijn klassieke combinaties met kaas en werken als palate cleansers. Andere goede combinaties zijn dadels, vijgen, Cox- en russetappels of peren. Deze passen goed bij hartige of zoute kazen zoals pecorino of parmezaan.
Amandelen en hazelnoten passen goed bij sterk smakende of blauwe kazen, en chutneys zijn ook geweldig.
Aan het eind van de dag is er geen goed of fout — probeer dingen uit en vertrouw op je gevoel voor goede combinaties.
Was het bord en mes in warm zeepwater, want ze zijn niet vaatwasserbestendig.
Advertentienummer: m2265401727
Populaire zoektermen
berkendorf in Keuken | Bestekkuhn rikon messenblok in Keuken | Bestekmonza bestek12 persoons bestekarne jacobsen bestekbestek gero scalabestek kempen en begeerjamie oliver servies wavesjamie oliver serviesjamie oliver servies waves in Serviesjamie oliver bordenjamie oliver bestekjamie oliver pannenjamie oliver waves in Serviescaravelair antares in Caravans en Kamperennacht koerier zzp erpiet boon in Huis en Inrichtingq en qmercedes w124 antenneopel corsa 2010 dieselnes reprogolf 7 xenon modulekristallen schaal met zilver in Glas en Kristalplantenbak rond 100 cm in Bloembakken en Plantenbakken