Handboek Snijtechnieken
20sinds 23 jul. '25, 15:08
€ 23,00
Beschrijving
Dagelijks snijden we veel groente, fruit, vis en vlees. Vaak gebeurd dit zonder er bij na te denken. De juiste techniek wordt lang niet altijd gebruikt. Dit boek staat boordevol snijtechnieken, maar ook geeft het veel algemene informatie over messen, hoe ze gemaakt worden, verschillende soorten, etc.
Het boek is samengesteld door vier chefkoks, waarvan er twee bekroond zijn met Michelinsterren. Zij leggen aan de hand van duidelijk foto's stapsgewijs de snijtechnieken uit. De snijtechnieken lopen sterk uit een, van het uitbenen van een lamsbout tot een bootje maken van meloen of ananas. Kortom, het handboek wat niet te missen is in de keuken.
Het boek is samengesteld door vier chefkoks, waarvan er twee bekroond zijn met Michelinsterren. Zij leggen aan de hand van duidelijk foto's stapsgewijs de snijtechnieken uit. De snijtechnieken lopen sterk uit een, van het uitbenen van een lamsbout tot een bootje maken van meloen of ananas. Kortom, het handboek wat niet te missen is in de keuken.
Advertentienummer: a1516179540
Populaire zoektermen
keuken opkoperplafond keuken rekhakblok keukenkruidenrek keukenikea keuken rekkeuken outletkeuken onderkast laden 120 cmmandoline keukencontainer keukenikea grundtal keukenlidl keukenvipp keukenikea keuken stangteakhouten keukenbang en olufsen versterker in Versterkers en Receivershybride diesel in Volvovenray in Wasmachinesbeatrix potter boekjes in Kinderboeken | Kleuterscitroen jumpy navigatie in Bestelauto'shouten stuurwiel mercedes in Besturingde haas met de amberkleurige ogen in Literatuurbench kleed in Hondenbenchesvw polo blauw in Volkswagenkragsta salontafel in Tafels | Salontafels